Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek vagy használjak h...

Mit tegyek vagy használjak h el tünjenek?

Figyelt kérdés

kérlek segitsetek !! én most lépek be a kamsz korba (patanások ) és nem tudok velük mit kezdeni nics sok de ami van az naggy

KÖSZI

2010. dec. 21. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Semmiképp se ilyen Clean & Clear meg hasonló cuccokat, mert azok sz.rt sem érnek! Egy hétig hatnak, majd több ragyi jön, mint előtte, így egyre többet kennél magadra így előbb fogy el, és előbb mész másikat venni... Ez csak marketing, és igazából nem is ide tartozik...

Van egy olyan "cég", hogy Seacret. Nem éppen közismert, és miért nem? Mert használ! Van nekik szappanuk! Színezett is, meg fehér is, ami kifejezetten arcra való! Drága, ez tény, de sokáig elég, és tényleg használ!

A színezett szappan 1000 Ft, a fehér 2000. Mi a húgommal a fehéret 4 hónapig használtuk úgy, hogy mindketten, minden este arcot mostunk vele.

Ezen kívül: Igyál rengeteg vizet (ne kólát, meg ilyen cukros sz.rokat!!!), mellőzd a mogyorót, diót, mandulát, csokit! Mondjuk én magamból indulok ki, nekem ezek a kaják ártanak... Ja, meg a chipset is hagyd el!

Ja, és ne nyomkodd fölöslegesen! Csak akkor nyomd ki, ha biztosan kijön! Ha még nem "érett meg", akkor még hagyjad, mert a gyulladást szétnyomhatod, így nagyobb ragyi lehet az eredmény!

Remélem, segítettem! :)

2010. dec. 21. 17:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Ja! És ilyen Seacret árus minden Tescónak van az előterében!!! Legalábbis Pesten eddig mindegyikben láttam.
2010. dec. 21. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!