Csak én utálom ennyire a testem?
15 éves vagyok és nagyon utálom magam :(
fogytam 20kg-ot de még mindig kövér vagyok és még ennyit leakarok adni. Kicsik a melleim sőt ami van még az is lóg. később megakarom csináltatni mert szörnyen néz ki.. Tiszta csík a bőröm, anyám jobban néz ki 3 gyerek után mint én... mit tegyek hogy elfogadjam magam? :(
Ugy 300- 500 000 ft korul. Aztan amire lefogysz mar lehet olcsobb lesz, vagy feltalalnak valamit ujat.
Nekem a kremezes, mellek koruli izmok tornaja is emelte valamennyire. (amig a mutet nem johet szoba, azzal javithatsz valamelyest).
Sose fogadj el olyan dolgot, amin változtatni tudsz. Az alakod/testsúlyod pedig kimondottan olyan dolog, amit te magad tudsz alakítani. Azt mondod szeretnél még 20 kg-ot fogyni. Hát akkor tedd azt és ne fogadd el a tested. Ehhez segítség lehet, ha kisebb, könnyen elérhető célokat tűzöl ki magad elé, amitől folyamatosan meglesz a motivációt. Pl haladj 2 kg-onként.
A melledet illetően pedig akkor lesz értelme a formájáról beszélni, ha már se alatta, se a hátadon nem lesz zsír, ami torzítja a képet.
Miss Jen Selter-t idézve:
"Ha annyi energiát fektetnél bele a tested megváltoztatásába, mint amennyit most az utálatába, elképednél az eredményektől."
És igen. Így igaz. Mikor szomorú lennék a testem miatt, fogom magam és edzek valami jó erős kardiót. Mert hát minek is keseregnénk ilyeneken, mikor tehetünk is ellene, hogy jobb legyen?!
Ami engem még nagyon motivál, az ez a három idézet:
"A zsír tovább tart, mint az ételek íze." (ha erre gondolok inkább nem eszem meg azt a bizonyos sütit)
"A fegyelem választás aközött, amit most akarsz, és aközött, amit a LEGJOBBAN akarsz." (hasonlóan a nassolás előzöm meg ezzel a kis idézettel, mert igaz, hogy most a csokit akarom, de amit a legjobban akarok az a fogyás/formásodás/egészség)
"A fájdalom kevesebb ideig tart, mint az eredmény." (ha pedig erre gondolok edzés közben, az mindig segít, hogy igenis csináljam tovább, mert lehet, hogy ebben a fél órában kínok kínját élem át, de az eredmény sokkal tovább fog tartani, mint ez a fájdalmas edzés)
Hát ennyi. Remélem segítettem valamit. Ha beszélgetni szeretnél írj nyugodtan privátot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!