Csak én utálom ennyire a testem?
15 éves vagyok és nagyon utálom magam :(
fogytam 20kg-ot de még mindig kövér vagyok és még ennyit leakarok adni. Kicsik a melleim sőt ami van még az is lóg. később megakarom csináltatni mert szörnyen néz ki.. Tiszta csík a bőröm, anyám jobban néz ki 3 gyerek után mint én... mit tegyek hogy elfogadjam magam? :(
Szard le ki mit gondol rólad és keress valami elfoglaltságot a szépséged keresése helyett.
Atomfizikusként vagy valami jó szakemberként senki nem azt fogja nézni, hogy nézel ki.
Megertem, hogy utalaod magad, en 5- 10 kg sulyfelesleggel is ezt ereztem, pedig eleve ugy sem voltam meg kover. Viszont altalaban ugyelek, es jo formaban vagyok (mint most is) es igy nincs miert utalnom magam. Azert utalod magad, mert megengedted magadnak, hogy annyira meghizz.
Egyetlen dolgot tehetsz, folytasd a fogyast, es sportolj, feszesits sokat. Masszirozd mindenap a melleidet kremmel. Persze ha nagyon lognak, es csak kis mertekben segit, de van melltorna is.
Sok sikert, ne keseredj el, ha erre kepes voltal, akkor mar vegig tudod csinalni.
Ha szukseged van tanacsra vagy biztatasra, irj nyugodtan. (N)
A mellemen max műtét segítene. Úgy néz ki mint a nagyon kövér pasik lógós zsír "melle"..
és fogyózok de egyre kövérebbnek érzem magam. Főleg úgy hogy az osztálytársaim tökéletesek szinte. Van egy lány aki full vékony de a melle és a segge nagy és formás de semmit se tesz érte. Én miért nem lehetek ilyen? :( legalább a mellém lenne nagy ha már kövér vagyok :((
Ilyennek születtél ezt el kell fogadni.
Nekem fiú létemre keskeny vállam és széles csípőm van,rehezen növelek izmot míg másnak némi kosarazastól deltas,aranyos alakja lesz...
Igazsagtalansag de ez van.
Ki kell hozni magunkból a legjobbat,még ha több munkába is kerül.
18/F
Ezzel nem vagy egyedül!
Mindig is kritikus voltam magammal szemben, ha tükörbe nézek sosem vagyok elégedett a látvánnyal, ez hatással volt, illetve van a mai napig az önbizalmamra, ami gyakorlatilag nincs is.
Elkezdtem sportolni, sajnos ez sem változtatott a helyzeten. Mivel nem tudom elfogani magam, úgy érzem nincs is olyan lány akinek tetszhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!