Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » UTÁLOM a testem! Hogyan...

UTÁLOM a testem! Hogyan tudnék változtatni rajta?

Figyelt kérdés

Kövér vagyok,a bőröm MINDENHOL! striás.A melleim kicsik,d lógnak.A körmöm,hajam folyton be van töredezve.A sarkam 2 nap után már teljesen kiszárad.Az arcom pattanásos,se már van ráncom.A felkarom is ilyen pattanásszerű.Ráadásul az orrom csupa miteszer,sőt még a fülem is.És amellett,hogy törik a hajam,minden 2. nap már zsíros is.Vastag fekete szemöld9köm van,amit hiába szedek másnap már látszanak a kis fekete pöttyök.Annyira utálom magam.Egyáltalán nem érzem magam nőnek.Teljesen kivagyok:(

22/L

2010. szept. 5. 10:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok ok a táplálkozásodra vezethető vissza. Ne mondd hogy egészségesen étkezel! Elfogyasztol napi 3 L vizet(nem csapvíz). Irsz a gyors szőrnövekedésről is nos az a stressztől és hormonproblémáktól is lehet, vagy lehet nem szeded ki megfelelően. Striák sok nőnek vannak, nálad a hízás miatt van elhalványul. Piros gyümölcsökkel, és egyáltalán gyümölcsökkel, zöldségekkel sokat javithasz rajta, de idővel elhalványul. Valószínű azért lehet ráncod, mert sok vegyszerrel akartad felvenni a versenyt a patik ellen. Szerintem a táplálkozás a bűnös!
2010. szept. 5. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
konditerem.hamar belejössz
2010. szept. 5. 11:07
 3/8 anonim ***** válasza:
a sarkad azért van berepedezve mert a sulyod a lábadra nehezedik
2010. szept. 5. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

A striák miatt ne aggódj, a vékony lányoknak is van.

Valószínűleg kevés folyadékot iszol, illetve túl zsíros ételeket eszel, aminek a következménye a pattanás. Próbálj meg több gyümölcs, zöldséget enni és több folyadékot inni.

Mozogj többet! Nem muszáj annyira megterhelő dolgot csinálni. A lényeg, hogy rendszeres legyen! A szemöldöködet szerintem nem jól szeded ki és eltörik a szőrszál, amiatt nő vissza gyorsan. Menj el kozmetikushoz az rendbe teszi és utána könnyebb lesz kiszedni.

Ami a legfontosabb, hogy növeld az önbizalmad! Ne utáld a tested se magad!

Állj a tükör elé és mondogasd addig magadnak, hogy szép vagyok, szeretem magam még tényleg úgy nem gondolod!

Ha nem vagy elégedett magaddal azt mások is észreveszik és még kevesebb lesz az önbizalmad. Szóval lényeg, hogy fogadd el magad és amiben tudsz próbálj meg változtatni, de ehhez igazán kell, hogy akarj megváltozni!Ne add fel!:)

Remélem tudtam segíteni!:)

20/L

2010. szept. 5. 11:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Rohadtul egyszerű:

Normálisan kell étkezni és mozogni!

Nekem bevállt!

4 kilót fogytam, szebb lett az alakom, eltűntek a ragyák(vagy mik) a felkaromról.

24/L

2010. szept. 5. 13:38
 6/8 anonim ***** válasza:

A sok pattanás, gyors szőrnövekedés és hízás utalhat hormonzavarra. Vizsgáltasd ki magad!!!

Ha azt mondja a doki, hogy semmi egészségügyi problémád nincs, akkor változtass étrendet, kezdj el sportolni fokozatosan. Menj el kozmetikushoz, hozasd rendbe a bőröd és a szemöldököd. Kis változást ha már elértél egyből nagyobb lesz az önbizalmad :)KITARTÁS!!!

2010. szept. 5. 15:03
 7/8 anonim ***** válasza:
mértékkel jársz szoláriumba, az uv eltünteti a bőrhibákat, de tényleg csak akkor ha mértékkel jársz, ha túlzásba viszed akkor rontasz a helyzeten, emellett járj kondiba, ha nincs rá lehetőség, járj reggelente futni, és otthon is eddz rendszeresen ... csak akaraterő kérdése az egész..
2010. szept. 10. 22:29
 8/8 anonim válasza:

Hajajjj! Nagyon ismerős a helyzet. :) Pár éve én is szinte teljesen ugyanezt írtam volna... :( :)

Na, ne keseregjünk, mert ezen mind lehet változtatni! Tapasztalat! :) Nem megy 1 hét alatt, sőt 1 hónap alatt sem, nekem 1 év kellett - a fokozatosság elvét követve.

Először is: egészséges, csökkentett étkezés, mozgás! Ezek a legfontosabbak! Étkezz egészségesen, ahogy már előttem is írták, sok zöldség, gyümölcs, sovány húsok, kalória csökkentése. Aztán persze nem sokat ér ez mozgás nélkül. Válassz valami jó kis mozgásformát, aztán űzd rendszeresen - itt is a fokozatosság elvét követve.

A sarkaddal ez a folytonos kiszáradás a túlsúlyod miatt lehet, ez is azzal lehet összefüggésben. Azért ápold, krémezd a lábadat továbbra is!

A szemöldöködet valószínűleg tényleg nem jól szeded ki, esetleg nem jó a szemöldökcsipeszed. Érdemes elmenni kozmetikushoz először kiszedetni. Én is így csináltam, utána már szépen ki tudtam magamnak itthon szedni, mert csak ki kellett tépkedni a kilógó szálakat, a kozmetikus megadta előtte a formáját. Ha már ott vagy a kozmetikusnál, akkor érdemes beruházni egy arckezelésre. Ezek után pedig otthon RENDSZERESEN ápolni az arcot. Tudod, három lépéses... Tisztítás, tonizálás (mitesszerek esetén kiemelten fontos!), hidratálás. Sminkben pedig sosem lefeküdni! Tényleg! Tilos! :)))

Nézegess szépséggel, divattal kapcsolatos internetes oldalakat, divatlapokat. Ajánlanék pár oldalt:

[link]

[link]

[link]

Itt szakértők segítségét is kérheted különböző témakörökben! :)

Érdemes elsajátítani az ízléses sminkelést, ízléses, előnyös, divatos öltözködést.

Lassan, de biztosnak megnő az önbizalmad, igazi nőnek fogod magadat érezni - mert az is vagy! :))

Hidd el, tudom, hogy rossz, tudom, hogy nehéz, nekem is az volt... De mertem változtatni, és nagyon-nagyon megérte! :) Régen én voltam a rút kiskacsa, a dagadt lány, akivel a fiúk szívatták egymást az osztályban... Mára hostessként is dolgozom, sokan megfordulnak utánam... :) Ha nekem sikerült, akkor neked is fog!

Csak sok erő, kitartás!!! :)

Puszi!

L/20

2010. szept. 11. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!