Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon kerek az arcom. Emiatt...

Nagyon kerek az arcom. Emiatt nagyon szomorú vagyok?!

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, nem vagyok túlsúlyos de sajnos nagyon kerek az arcom. Frizurám rendbe van, nem avval van a baj. Főleg ha reggel felkelek olyan "nagy" a fejem.. meg amúgy is olyan kerek és nagy...magam alatt vagyok, félek hogy így senkinek se fogok tetszeni..
2009. dec. 21. 13:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan így nézek ki, mint te :) Ne utáld magad, régen engem is rengetegen csúfoltak, sokan ma is görbe szemmel néznek rám, de már nem törődöm velük :) Vannak barátaim, akikre úgy szeretnek és fogadnak el ahogy vagyok, és ez így van jól. Akik leszólnak téged, azok sem szebbek. Másoknak ők a legrondábbak. Próbáld megszeretni magad :)
2009. dec. 21. 14:36
 12/19 anonim ***** válasza:

egy sokszoros válaszoló

ez lemaradt

2009. dec. 21. 14:36
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Csak olyan szomorú hogy nem lehetnek szép vékony combjaim, a hasam se szép lapos, és a fejem is nagy.. néha olyan szerencsétlennek érzem magam, úgy érzem senkinek se kellek majd..
2009. dec. 21. 14:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Én kimondottan örülnék egy olyan testalkatnak mint amilyen a tiéd... Bár a melleim nagyok és vékony vagyok (48 kg), de ha csak egy kicsit is többet mutat a mérleg, akkor az mind a derekamon látszik. :( A lábaimat meg olyan formátlannak érzem, jobban örülnék valami nőiesebb comboknak (mint amilyen a leírás alapján neked van). Örülj neki, hogy így nézel ki, nincs annál rázabb mint amikor egy nő a hasára (és nem az alsőtestére) hízik. A vastag combok csak pasiknál nézneki ki hülyén, nőknél kimondottan vonzó, pláne ha izom is társul hozzá. Szóval nincs miért önbizalomhiányosnak lenned! :))) A kerek arc meg olyan babás, az elég sok pasinak tetszik, bájossá teszi a lányokat!
2009. dec. 21. 15:22
 15/19 A kérdező kommentje:
Sajnos nem izmos a combom.. kicsit narancsbőrös és löttyedt hiába tornázok, ez sajnos jobb nem lesz.. ezt örökölte a család összes leánya.. :(
2009. dec. 21. 15:35
 16/19 anonim ***** válasza:

A torna kevés, keress valami sportot, amit ilyenkor télen is tudsz.. Például járj uszodába. És most nehogy nekem azzal merj jönni, hogy szégyelled az alakod, mert keresztbe lenyellek :D

Van fufrud? Mert sokaknak az nagyon kerekíti a fejét. Ha kicsit sötétebbre festeted, még vékonyítja is az arcod.

Ilyesmik miatt nehogy már szomorkodj (:

2009. dec. 22. 00:49
 17/19 A kérdező kommentje:
Nincs frufrum :)
2009. dec. 22. 11:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Jaj és te ezen aggonizálsz. Örülj neki. A kerek arc egy vékony nőnél tiszta babás és bájos. Rengeteg sztár és modell van akiknekkerek az arca. Én nagyon vékony vagyok de az arcom enyhén kerek. De azt is modják hogy baba arcom van.
2010. jan. 7. 10:55
 19/19 anonim ***** válasza:
A kerek arc kislányos.
2010. jan. 7. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!