Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » ÚGY megbántam hogy levágattam...

ÚGY megbántam hogy levágattam a hajamat fokozatosra! Szomorú vagyoK! Nálatok volt már ilyen?

Figyelt kérdés

ezt csak dühböl írom,végre megnövesztettem egyenlő hosszúra a hajamat már a mellbimbóig ért ,én meg hülye azt hittem hoyg jobb lesz ha fokozatos mert úgy dúsabban néz ki.HÁT NEM! össze vissza kunkorodik:( hiába vasalom:(ráadásul kértem a fodrászt hogy csak kicsit vágjon belőle hát levágott jó pár cm-t

olyan hü.lye vagyok....

2011. júl. 20. 16:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Dettó így vagyok vele :( nekem is fokozatos a hajam, bárcsak ne vágattam volna azelőbb :/ Minden nap vasalnom kell ha azt akarom, hogy álljon valahogy :( de már növesztem egybe az egészet, aztán ha majd jó hosszú lesz akkor levágatom megit egyenesre, de most hátközépig ér, ha levágatnám akkor csak a tarkómig érne :(
2011. júl. 20. 16:43
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A fodrászok a "kicsit" szót nem mind ismeri :D

De most úgyse tudsz vele mit csinálni, nyugodj le. .)

2011. júl. 20. 16:47
 3/11 A kérdező kommentje:

nekem is hátközépig ér és a legkisebb tincs az államig:(ÉN IS AZON GONDOLKODOom hoyg lenövesztem a legkisebbet és levágatom egyenesre vagy fokozatosan vágatom sokkal könnyebb volt kezelni!

most vettem iylen hajnövekedés serkentő sampont.

2011. júl. 20. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem e miatt ne légy szomorú. A fodrászok mind bénák és ha azt mondod 2 cm-t vágjon le, akkor 4-et fog, ez tipikus. Hamar visszanő.

Amúgy próbálj rákenni egyenesítő balzsamot vagy valami hajcuccot. :D

Én is levágattam a hajam ami hátközépig ért állig érőre. Mondjuk jól áll, de a hosszú sokkal szebb volt. De majd megnő. Ha csak keseregsz rajta még jobban elszomorítod magad. Próbálj meg belőle kreálni valamit.

vagy egyél csokit, az feldob. :)

2011. júl. 20. 16:52
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is volt már ilyen... Még most sem egyenlő hosszúságú mindenhol, viszont most hosszú is így tetszik. Szerintem várj amíg nő egy kicsit, nekem is ez volt, először úgy éreztem, hogy na ez szörnyű, az utcára sincs kedvem kimenni meg minden bajom volt, de most, hogy hagytam nőni már a mellem alá ér, és így szép. Szóval, türelem...

De ha nagyon nem bírod, akkor esetleg a hajhosszabbítás jó ötlet.

Egyébként, ha vasalás után lefújod hajlakkal, akkor tovább egyenes marad, meg hajszárítóval + körkefével is be lehet elég jól szárítani egyenesre.

2011. júl. 20. 17:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Az uncsitesóm fodrász és ő vágja a hajamat és nekem mindig megkérdezi,hogy ennyit vághat? Ha azt mondom nem úgyhagyja :D de viszont tényleg ijesztő amit írtál mert én is le akarom vágatni :S
2011. júl. 20. 19:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Én 4 éve jártam így azóta se szívesen vágok a hajamból, fodrászt még csak látni se akarok. Tiszta lelki beteg voltam, mert rövid hajam volt.. Megértelek, de egyszer megnő és pozitív dolog az hogy egészségesebb lesz! :)
2011. júl. 20. 21:11
 8/11 anonim válasza:

nyugi! tavaly le lett vágva a hajam, mell alá ért, és mondtam a fodrásznak, hogy csak annyit vágjon, amennyit nagyon muszáj.hááááááát....nem ért le a mellemig ://

de gyorsan megnőtt. a seggemig ér:D nagyon faja :D

én azt tanácsolom, hogy ha van ügyeskezű anyukád, nővéred, húgod, akkor velük vágass a végéből ha kell. ők megértik h a 2 centi azt tényleg 2 centi ;D

fel a fejjel! és ne vasald, tűzd el, vagy fondd be. de hyagd hogy hadd legyen egy kicsit természetesen :) szeresd a hajad!biztos gyorsabban nő :D

2011. júl. 20. 21:56
 9/11 anonim ***** válasza:

Gondolom még nem régen vágattad?! Mindig meg kell szokni egy új frizurát, na meg megtanulni kezelni.

Amúgy meg haj, visszanő, mindenki akkora problémát csinál belőle... xD Meg kell néha mosni, esetleg balzsam, időnként megfésülni, nem a fél napodat a hajaddal elvacakolni. :D Ne emiatt keseregj.

De átérzem, egy éve növesztem le a frufrumat, és utáltam, amikor már hosszú volt frufrunak, de rövid ahhoz, hogy fel lehessen kötni. De hamar megnő. És kísérletezz, itt a nyár, gondolom még sulis vagy, ráérsz nagyon. Ilyeneken nem szabad keseregni. ;)

2011. júl. 22. 00:03
 10/11 anonim ***** válasza:
szia én tegnapelőtt vágattam le beckhames bubira a mellig érő hajam mert ezt ajánlotta a fodrászom:( hát sokkolt voltam mikor géppel nyírta a tarkóm:/ egy ideig kerülni fogom a fodrászokat azt hiszem...mondjuk jobb mint amikor frufrut vágott egyszer...olyan tömött ovis frufrut
2011. júl. 22. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!