Mennyibe kerül a melegolló? Mennyire hatékony? Ha nagyon el van törve a hajvégém, mi mást tehetnék érte, miután levágattam (nem melegollóval) hogy újra ne törjön el?
A hagyományos hajvágással a hajvégek lezáratlanok maradnak. Ha az így vágott hajat nem óvjuk a környezeti ártalmaktól akkor a haj elveszti fényét, erejét és szépségét.
A melegolló pedig lezárja a hajvégeket, és egy alkalom után is 100%os eredmény látható!:)
És amúgy nem olcsó mulatság..:) Pár 100ezer!:) Inkább menj el fodrászhoz, aki vág meleg ollóval, hogy vágjon a hajadból vele!
Jah bocsi...félre olvastam!:) (első voltam)
Hát én személy szerint nem próbáltam mondjuk, de van benne valami, hogy ha elzárja a hajszál végét akkor jobb, de tényleg, ha utána leállsz a vasalással..:D vagy csak ritkán!:)
De mondjuk szerintem ez is olyan, hogy vkinek jó, vkinek nem!:) Vkinek bejött, vkinek sajnos nem!:S
Mondjuk én rendszeresen ápolomm a hajam házi pakolásokkal, vagy boltival, és vágatok 1,5-2 havonta hajamból!:) Nekem ez így tökéletes!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!