Én idióta h. lye levágattam a hosszú hajam egészen rövidre. Undorítóan nézek ki, kb mint egy fiú? Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
nagyon csúnya volt már a hajvégem(sok évi vasalás és szőkítés után),és meggondolatlanságból levágattam.Most kb 5 centis.Emberek közé nem merek menni és szerdán suli.Tiszta öregasszonyos az egész.Még az sem vígasztal,hogy egészséges a vége.teljesen kivagyok:(2010. aug. 29. 16:07
1/13 anonim válasza:
Állj a tükör elé, kezdj el beletúrni a hajadba, formázd, kócold össze, tűzd fel, csinálj bármit, hátha jól beállítod a frizurád ami jól fog kinézni.
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
Most bebizonyítottad, hogy mégiscsak igazi szőke nőnek születtél. XD
4/13 anonim válasza:
Hogy tudtad levágni a hosszú hajad 5cm-esre? Próbálgasd csattokkal beállítani mást nem tehetsz.
5/13 anonim válasza:
Na,kedves kérdező...szerintem a 2.kép nagyon tuti:)Nekem tettszik...
6/13 anonim válasza:
Hát ha nem vagy pénzszűkében akkor vegyél póthajat.:)
Ha pedig nincs rá módod, akkor formázgasd.:) Ne légy szomorú ez csak haj nem a kezedet vágtad le. Pár hónap és megnől.:D
7/13 anonim válasza:
Csinálj valami dögös vagány frizkót. (A 2. kép szerintem is nagyon jó) És fogd fel megújulásként.
Esetleg egy-két, a beskatulyázott, megszokott stílusodtól eltérő ruhadarabot is szerezz be és még sikered is lehet.
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
16:14-es válaszoló által belinkelt hajak közül nekem is a második tetszik:-)
És a lány sminkje is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!