Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Én idióta h. lye levágattam a...

Én idióta h. lye levágattam a hosszú hajam egészen rövidre. Undorítóan nézek ki, kb mint egy fiú? Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
nagyon csúnya volt már a hajvégem(sok évi vasalás és szőkítés után),és meggondolatlanságból levágattam.Most kb 5 centis.Emberek közé nem merek menni és szerdán suli.Tiszta öregasszonyos az egész.Még az sem vígasztal,hogy egészséges a vége.teljesen kivagyok:(
2010. aug. 29. 16:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a második tényleg nagyon jó...próbáld meg úgy beállítani..mást nagyon nem tudsz tenni.
2010. aug. 29. 17:10
 12/13 anonim ***** válasza:
hány centis volt eredetileg? azért az 5cm iszonyat rövid, durva, hogy a fodrász (?) ennyit levágott, meg kellett volna állítanod, na de sebaj, megnő, addig is próbálj tényleg különbféle eszközökkel (hajpánt, csatok) feldobni, ha szép az arcod, rövidebb hajjal is szép vagy!
2010. aug. 29. 18:18
 13/13 anonim ***** válasza:
fogj zselét. az elejét fésüld oldalra a hátulját pesig tüsizd fel. bomba jó leszel:)
2010. aug. 29. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!