ÚGY megbántam hogy levágattam a hajamat fokozatosra! Szomorú vagyoK! Nálatok volt már ilyen?
ezt csak dühböl írom,végre megnövesztettem egyenlő hosszúra a hajamat már a mellbimbóig ért ,én meg hülye azt hittem hoyg jobb lesz ha fokozatos mert úgy dúsabban néz ki.HÁT NEM! össze vissza kunkorodik:( hiába vasalom:(ráadásul kértem a fodrászt hogy csak kicsit vágjon belőle hát levágott jó pár cm-t
olyan hü.lye vagyok....
Sziasztok ! Nem minden fodrász béna! Ha azt kéred, hogy vágja fokozatosra , és megteszi majd nem tetszik nem a fodrász a hibás ... Azt sem hinném, hogy "anyu,apu teso '' jobban tud vágni , mint mi fodrászok!! Nem vagyunk fogyatekosak , ha többet kell vágni akkor annak oka van. Azt nem hinném hogy bármely fodrász őnallositja magát és vág ahol ér .. Ha bemesz a boltba kersz egy kg kenyeret , mert az kell neked, majd okolod az eladót mert kenyeret vettel...
Egy fodrász
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!