Vajon fog még nőni a mellem? Már nagyon szomorú vagyok!
Tudom,hogy sokszor volt már ilyen kérdés,de azokat általában 12-13 évesek teszik fel és tőlük azért szerintem elég hülyén hangzik még!
Szóval én már 17 éves elmúltam és nagyon kicsik a melleim(75/b)és szeretném,ha még nőnének,de már nem nagyon látom ezt esélyesnek,mert már a lábam se nő,meg semmi uh szerintem itt már megálltam a növésben!
Amúgy 176 cm magas vagyok!
Nagyon bosszant,hogy ilyen kicsik,mert manapság csak ránézek egy 14 évesre és már neki akkor akkora mellei vannak,amilyen nekem soha nem lesz!:\\\\\\\'(
Nagyon elszomorít ez a helyzet és már a barátom előtt sem merem levenni a pólót!
Néha azzal vigasztalom magam,hogy nekik már pár év múlva lógni fog,nekem meg talán szülés után sem,de az akkor is nagyon elkeserít és szinte már minden nap erre gondolok és olyankor sírni tudnék!:\\\\\\\'(
Szóval szerintetek van még esély arra,hogy nőjön?
Köszy előre is a válaszokat!
Üdv!
Persze, hogy van :) Csomó olyan eset van, hogy hirtelen megnő valakinek még idősebb korba, mint Neked. Ha barátod is van ő is elfogad, így szeret, előtte aztán végképp nem kéne szégyenlősködnöd!
Ha esetleg kicsi is marad akkor is mi van? Sok pasi a kicsit szereti, és csomó problémától megszabadulsz, ha kicsi a cicid, ha futsz nem lobog az arcodba, nem fog lógni stb :D De, hát, ha nagyon zavar, akkor plasztikai műtét de hát.. :S Vagy vannak mellnövelő gyógyszerek, amitől elvileg megnőnek bár én azokat sem csípem, vagy, hogy legalább utcán ne zavarjon, hogy olyan kicsi push up melltartó :)
Köszy a választ,de várok még további véleményeket is!
Amúgy azért gondolom,hogy már nem fog nőni,mert már szerintem megálltam a növésben,mint ahogy ezt fent is leírtam!
Amúgy igen,abban igazad van,hogy a barátom előtt nem kellene szégyenlősnek lennem,de azért szeretném ha magamnak is tetszenék valamennyire,hogy legyen egy kis önbecsülésem,mert most olyan rettentően csúnyának látom magam,hogy azt el se lehet mondani!
üdv!
:'(
most nem azért de nekem is akkora mellem van, és sztem egyáltalán nem kicsi, de az is igaz h alacsonyabb is vagyok. Meg a másik hogy van otársam akinek szintén ekkora, de nagyon kicsi neki, nekem meg pont jó.
Különben pasi előtt ne érezd azt h kevés vagy, másnak is van szépség hibája..most pl ha a pasidnak kicsi lenne ezért zavarba lenne tuti h téged nem zavarna, te ugy szeretnéd őt. Ez is hasonló, ha vki igazán szeret akkor lehet kicsi, nagy v lógós a melled, ő akkor is nagyon szeret. Ha meg nem szeret téged akkor lehet bármilyen szuper melled sehogy se leszel jó.
Szerintem ne szomorkodj ez miatt.
Igen, sok 14 évesnek nagy, és ezek a fiatalok sajnos már több f*szt fogtak mint kilincset, tisztelet a kivételnek.
Amúgy ez miatt tényleg ne legyél szomorú :)
Sokaknak nem jön be a nagy dinnye, és azoknak mekkora lesz 30-40 éves korukra? Lépnek egyet, és a mell inda a térdét veri...
És tényleg van rá esély.
Ne legyél szomorú ! :)
16/F
én 19 vagyok, nemrég kezdett újra nőni, most 80/b-s. Még mindig szép feszes, nekem tetszik, és a barátomnak is!
Milyen magas vagy és hány kg? számítanak ám az arányok is!:)
kedves 16/F attól még hogy vkit nagy mellekkel áldott meg a sors attól még az nem fog több faszt mint kilincset.
Nekem 8évese kezdett nőni a mellem, hét mit ne mondjak 12évesen már 80C ott volt, de még mindig több kilincset fogtam:D
és látod mit írtam utána?
Tisztelet a kivételnek.
Olvass kicsit a sorok között... drága :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!