Mostmár nagyon szomorú vagyok. Ennyire pocsék lennék? KÉP LENT!
Voltam egy koncerten és a fellépő sztárokkal fényképet készítettem. Az egyiknek van barátnője és mikor az egyik osztálytársam meglátta elkezdte kiabálni, hogy x dobta y-t miattam. És az egyik nagyképű erre azt vászolta, hogy pont őt na neee. És minden osztálytársamtól - visszajelzést kapok, leszámítva a lányokat. Tudom, hogy majd kinövik, meg minden 10en éves fiú ilyen de azért mindennek megvan a határa...mindig csak engemet kell szivatni?
Több kép összevágva, hogy legyetek tuti biztos benne, hogy ez én vagyok, és azért, hogy több képen is lássatok.
Nemsokára 14/L
Szerintem szép vagy. Már amennyire egy 14 éves kislány szép tud lenni. De azt állítom, hogy pár év múlva nagyon szép nő leszel. A többiekkel ilyen korban tényleg nem szabad törődni, tudom nehéz elengedni a füled mellett, de mégis próbáld meg.
Amúgy egy tanács: felejtsd el az olyan előnytelen képeket, mint amilyen a bal középső kép. Ha csak azt mutattad volna, akkor azt mondtam volna, hogy nem vagy szép, sőt, nevetséges. De látva a többit, ezt megváltoztattam, mert azért raktál föl normális képet is.
Hát az orrod alól azt a valamit tűntesd el, a hajadat vágasd le rendesen, mert ez teljesen döglött és jól se áll, az arcod nem az a kifejezetten bájos, de egy kis sminkkel nagyon sokat fogsz rajta dobni, bár túlzásba ne vidd, főleg h fiatal vagy még.
Persze egy színes kép reálisabb lenne, a monokróm képek rengeteget javítanak a helyzeten...
Amúgy meg növessz egy kis agyat és szerezz egyéniséget. Mert a pózolás mindenhogy gáz, de ha valakinek még nem is megy, akkor egy überciki kis utánozód divatmajom leszel, akit nem csoda, hogy halálra szekálnak. A telóvel tükörben pózolás... gáz. A kalapban pózolás... gáz, mert nem áll jól. A buta becenevek, képre írva pláne... hulla majom dolog. Épp csak a megható idézet hiányzik a képről még, lehetőleg valami tvájlájt szintű műremekből. xD
A bal alsó képen aranyos vagy, ha tippelhetek, az lehetsz te, megjátszás nélkül.
Tudom, nehéz az élet a te korodban, de ne kövess vakon minden hülyeséget. Majd ha már sikerül kitalálni magad később, jó csaj leszel, megjegyezhető, mert elég karakteres arcod van, ha azt jól csinálod, lehetsz klassz.
(egy jó hajjal a kalap se lenne rossz, de ez az agyongyötört bodri séró... xD
Bocs, nem megbántani akarlak, én egy őszinte típus vagyok. És tudod... mindig azt szívatják, aki hagyja...
Szia!
Az egyenes, lenyalt haj nem áll jól, felejtsd el! Inkább a hullámosabb haj áll jól, de egy kicsit rövidebb, tépett fazon is jól állna szerintem.
A pózolás nem szép, nem áll jól neked és hiába gondolják, hogy divatos, attól még gáz. Próbáld meg a képeken is önmagadat adni és nem egy mások által jónak vélt pózt magadra erőltetni.
A legjobb kép a bal alsó, szerintem is ez vagy te valójában, vagy legalábbis ez áll hozzád legközelebb. A bal oszlopban a másik kettő borzalmas kép, ezenkívül a jobb oszlopban az első és a harmadik kép is rossz. A középső nagy kép és a jobb középső még nem olyan rossz.
Mosolyogj sokat, mert mosolygás nélkül túl komoly, felnőttes az arcod, a mosolygás viszont meglágyítja, sokkal fiatalabb, kamaszosabb vagy, ha mosolyogsz. Jó bizonyíték erre a bal alsó kép.
A szemeded ne forgasd ki és ne akaszd ki, mert nem szép. Nézz a kamerába, vagy egy picikét mellé, az még jó, de ez nagyon nem jó!
A szemed egész szép, egy kis spirállal kiemelheted (több nem kell!!), illetve a szád is egész szép, ha mosolyogsz, így egy kis színezett labelloval kiemelheted azt is.
Összességében átlagos vagy, de évek múlva lehet, hogy egy nagyon vonzó, sikeres nő leszel, s akkor már senkit nem fog érdekelni, hogy mit gondoltak, mondtak rólad most.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!