Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mostmár nagyon szomorú vagyok....

Mostmár nagyon szomorú vagyok. Ennyire pocsék lennék? KÉP LENT!

Figyelt kérdés

Voltam egy koncerten és a fellépő sztárokkal fényképet készítettem. Az egyiknek van barátnője és mikor az egyik osztálytársam meglátta elkezdte kiabálni, hogy x dobta y-t miattam. És az egyik nagyképű erre azt vászolta, hogy pont őt na neee. És minden osztálytársamtól - visszajelzést kapok, leszámítva a lányokat. Tudom, hogy majd kinövik, meg minden 10en éves fiú ilyen de azért mindennek megvan a határa...mindig csak engemet kell szivatni?

[link]

Több kép összevágva, hogy legyetek tuti biztos benne, hogy ez én vagyok, és azért, hogy több képen is lássatok.

Nemsokára 14/L

2011. ápr. 6. 06:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem helyes lány vagy. :)
2011. ápr. 6. 18:50
 12/16 anonim ***** válasza:
45%
Tuti fake
2011. ápr. 6. 20:15
 13/16 A kérdező kommentje:

Ááá tudtam én, hogy pocsék vagyok. Amugy a középső kép albumkép, és én nem szoktam "pózolni" mert az olyan qvás. Amugy már tettem itt fel egy ilyen kérdést és ott az egyik válaszadó azt felelte, hogy még szerencse, hogy nem vagy kifestve. Itt meg olvasom, hogy nem ártana a festék.

Uccsó de szeretem az ilyen "fake"-es válaszokat...csak tudod kéne egy magyarázat is...-.-

2011. ápr. 7. 15:38
 14/16 anonim ***** válasza:
ki írta, hogy pocsék vagy? a legtöbben azt írták, hogy jól nézel ki
2011. ápr. 7. 15:41
 15/16 anonim ***** válasza:

Több kép összevágva, hogy legyetek tuti biztos benne, hogy ez én vagyok, és azért, hogy több képen is lássatok.

Ez elég magyarázat. Meg hogy ha csak ide akartad kirakni a képet akkor biztos hogy nem vagdostad volna össze nekünk, főleg nem ilyen gyps aláírás vagy mi az ott. Szóval valószínű hogy valami csaj akit te nem kedvelsz és felteszed ide hogy megmondjuk hogy csúnya vagy.

2011. ápr. 7. 19:20
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó: Eléggé szánalmas vagy...ez mind én vagyok! külön-külön is feltudom tenni a képeket...amugy ez nem ide hanem háttérképnek volt kitéve, de gondoltam felteszem ide, hogy mondjatok egy véleményt...
2011. ápr. 10. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!