Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mitől "szomorú" az arcom? (lent)

Mitől "szomorú" az arcom? (lent)

Figyelt kérdés

Elég idióta kérdésem van, de már elkezdett zavarni. Eddig 3 tanárnőm közölte velem, ha nevettem valamin vagy akármi, hogy milyen jó, hogy végre vidám vagyok, mert eddig olyan szomorú voltam -.- Nem igazán értem, honnan szedték ezt, mert semmi bajom nincs/nem volt. Most oké, hogy nem vigyorgok össze-vissza, de hát nem én vagyok az egyedüli. Létezik olyan, hogy valakinek "szomorúak" a vonásai, vagy mi?

Képet légyszi ne kérjetek,csak úgy elméletileg kérdezem :)

2010. dec. 14. 15:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen létezik valóban.Nagyon sok embernek az arcàn ott ül a szomorusàg,vagy a vidàmsàg.Attól is függ ki,hogyan tudja leplezni.Valahol a lelkünk mélyérõl fakad.
2010. dec. 14. 16:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Az 1.nek van igaza:)
2010. dec. 14. 16:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet, hogy valakinek alapból szomorú arca van. Mondjuk amitől leginkább bánatos lehet egy arc, ha a szemöldöknek olyan állása van.

20L

2010. dec. 14. 16:09
 4/9 anonim válasza:
Igen, tényleg van ilyen. De tudsz rajta segíteni/javítani!Ha mondogatod magadnak, h: "mindig vidám vagyok és ez meg is látszik rajtam" akkor ez meg is valósul és nem lesz több ilyen hozzászólás. Lehet , h hülyeségnek hangzik,de ez bejön!
2010. dec. 14. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Tudom milyen idegesítő. Engem is sokszor cseszegetnek ezzel. Pedig ha egyszer nincs oka az embernek mosolyogni...én hülyén érezném magam ha mennék az utcán és mosolyognék magamnak mint egy idióta! Ugyanugy járok-kelek-létezek mint a többiek, mégis sokszor mondják, hogy jaj mosolyogj már! Ilyenkor ugy visszakérdeznék, hogy "mineeek?" Ja,meg nálam olyan is szokott lenni, hogy kint vagyunk a csajokkal, és olyan téma jön fel amihez abszolut nincs közöm, vagy valaki mesél valamit...erre megkérdik, hogy miért vagyok olyan csendben, miért vagyok szomorú! Hát ilyenkor csak röhögni tudok...mégis mit kéne tennem? Szóljak közbe, mikor fingom nincs a témáról, vagy vágjak a szavába, csak azért, hogy "ne legyek csöndben"! ? :D Valószinüleg olyanok a vonásaink, de akkor is idegesítő ez a "cseszegetés" egy idő után!
2010. dec. 14. 16:15
 6/9 A kérdező kommentje:

Ez nagyon érdekes :O Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen létezik, én ezt magamon annyira nem látom. De tudtommal soha nem történt velem semmi olyan ami ilyen "mély" nyomokat hagyott volna... lehet tényleg csak a vonások.

Azért örülök, hogy van rajtam kívül más is ilyen :)

2010. dec. 14. 16:21
 7/9 A kérdező kommentje:

16:12 jó ötlet, csak én tényleg vidám vagyok. ez az egészben az ellentmondás, hogy abszolút nincsenek ilyen depressziós vagy magamba fordulós hajlamaim. de azért kipróbálom :)

Amúgy köszönöm mindenkinek, ma is tanultam valamit. :)

2010. dec. 14. 16:27
 8/9 anonim ***** válasza:

Velem is közölte már ezt 1-2 tanár.De mit várnak?Azt,hogy nyelvtan/matek órán boldog legyek?Felejtsék el.-.-''

Egy suliutáló :D

2010. dec. 14. 17:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem leginkább a szemeken szokott látszani a szomorúság.
2010. dec. 15. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!