Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon kerek az arcom. Emiatt...

Nagyon kerek az arcom. Emiatt nagyon szomorú vagyok?!

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, nem vagyok túlsúlyos de sajnos nagyon kerek az arcom. Frizurám rendbe van, nem avval van a baj. Főleg ha reggel felkelek olyan "nagy" a fejem.. meg amúgy is olyan kerek és nagy...magam alatt vagyok, félek hogy így senkinek se fogok tetszeni..
2009. dec. 21. 13:30
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
biztos lesz valaki akinek tetszeni fogsz
2009. dec. 21. 13:34
 2/19 anonim ***** válasza:
Ördög Nórinak, Miley Cyrus-nak, Britney Spears-nek is kerek és mégis egy fél világ odavan értük. Nem hinném, hogy a te fejed gáz lenne. :)
2009. dec. 21. 13:46
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj arra, van aki azért szomorú, mert hosszúkás az arca.

Viccet félretéve, annyi szomorkodni való van még...

Örülj a fiatalságodnak!

2009. dec. 21. 13:47
 4/19 anonim ***** válasza:

nekem is az :)

ettől még nem vagyunk kevesebbek

nekem a frizurával van bajom, sosem tudom mi áll jól nekem

neked milyen van ?

bocs, hogy így belekontárkodom :)

2009. dec. 21. 13:47
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
ahány ember annyi fej :) figyelj olyan sokan vannak akiknek az ilyen arc jön be. én egyáltalán nem mondom magam szépnek de mégis van barátom, már lassan 10 éve :D
2009. dec. 21. 13:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kerek az arcom,és én még duci is vagyok.De eddig nem hogy hátránya de inkább csak előnyöm volt ...Mindig voltak sikereim a férfiaknál,hisz nem azt nézték,hogy kerek vagy hosszúkás az arcom,hanem,hogy mindig vidám,nevető lány vagyok..Igaz már nem vagyok tini lány(sajnos) de az eddigi életem során 5-en kérték meg a kezem,és most készülök boldogan 37 évesen a második házasságomra.
2009. dec. 21. 13:54
 7/19 anonim ***** válasza:

Enyém is nagyon nagy,és az orrom sem a legfitosabb:)

Hajviselet,smink nyújthat rajta valamennyit optikailag,amúgy meg mindenkinek más tetszik.Lehet a te fejed a legszebb a kerületben,csak te nem vagy vele kibékülve.

2009. dec. 21. 13:58
 8/19 A kérdező kommentje:
A hajam hosszú, lépcsős, picit hullámos a vége :) Köszi ezek a szavak nagyon jól estek, sajnos pár ember megjegyezte hogy milyen "disznó feje van ennek.. "..
2009. dec. 21. 14:13
 9/19 anonim ***** válasza:

ugyan már...

valakinek biztos te vagy a legszebb :)

2009. dec. 21. 14:16
 10/19 A kérdező kommentje:
Remélem.. egyébként is önbizalom hiányom van mivel nem vagyok az a tipikus pláza cica,alkatra. Van egy kis pocakom sajnos, a combjaim eléggé összeérnek mivel ez nálunk családi vonás a vaskos comb, nagy hátsó.. nem tudom eltüntetni tornával, ezt orvos mondta hogy sajnos ez a genetia amivel nem tudok mit tenni. Sajnos körte alakom van. Pici cici, vékony derék, pocak + nagy combok.. utálom magam..
2009. dec. 21. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!