Nagyon kerek az arcom. Emiatt nagyon szomorú vagyok?!
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, nem vagyok túlsúlyos de sajnos nagyon kerek az arcom. Frizurám rendbe van, nem avval van a baj. Főleg ha reggel felkelek olyan "nagy" a fejem.. meg amúgy is olyan kerek és nagy...magam alatt vagyok, félek hogy így senkinek se fogok tetszeni..2009. dec. 21. 13:30
1/19 anonim válasza:
biztos lesz valaki akinek tetszeni fogsz
2/19 anonim válasza:
Ördög Nórinak, Miley Cyrus-nak, Britney Spears-nek is kerek és mégis egy fél világ odavan értük. Nem hinném, hogy a te fejed gáz lenne. :)
3/19 anonim válasza:
Gondolj arra, van aki azért szomorú, mert hosszúkás az arca.
Viccet félretéve, annyi szomorkodni való van még...
Örülj a fiatalságodnak!
4/19 anonim válasza:
nekem is az :)
ettől még nem vagyunk kevesebbek
nekem a frizurával van bajom, sosem tudom mi áll jól nekem
neked milyen van ?
bocs, hogy így belekontárkodom :)
5/19 anonim válasza:
ahány ember annyi fej :) figyelj olyan sokan vannak akiknek az ilyen arc jön be. én egyáltalán nem mondom magam szépnek de mégis van barátom, már lassan 10 éve :D
6/19 anonim válasza:
Nekem is kerek az arcom,és én még duci is vagyok.De eddig nem hogy hátránya de inkább csak előnyöm volt ...Mindig voltak sikereim a férfiaknál,hisz nem azt nézték,hogy kerek vagy hosszúkás az arcom,hanem,hogy mindig vidám,nevető lány vagyok..Igaz már nem vagyok tini lány(sajnos) de az eddigi életem során 5-en kérték meg a kezem,és most készülök boldogan 37 évesen a második házasságomra.
7/19 anonim válasza:
Enyém is nagyon nagy,és az orrom sem a legfitosabb:)
Hajviselet,smink nyújthat rajta valamennyit optikailag,amúgy meg mindenkinek más tetszik.Lehet a te fejed a legszebb a kerületben,csak te nem vagy vele kibékülve.
8/19 A kérdező kommentje:
A hajam hosszú, lépcsős, picit hullámos a vége :) Köszi ezek a szavak nagyon jól estek, sajnos pár ember megjegyezte hogy milyen "disznó feje van ennek.. "..
2009. dec. 21. 14:13
9/19 anonim válasza:
ugyan már...
valakinek biztos te vagy a legszebb :)
10/19 A kérdező kommentje:
Remélem.. egyébként is önbizalom hiányom van mivel nem vagyok az a tipikus pláza cica,alkatra. Van egy kis pocakom sajnos, a combjaim eléggé összeérnek mivel ez nálunk családi vonás a vaskos comb, nagy hátsó.. nem tudom eltüntetni tornával, ezt orvos mondta hogy sajnos ez a genetia amivel nem tudok mit tenni. Sajnos körte alakom van. Pici cici, vékony derék, pocak + nagy combok.. utálom magam..
2009. dec. 21. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!