Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kövér vagyok?

Szerintetek kövér vagyok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretném leszögezni, hogy a kérdést nem sajnáltatásból meg dicséretek elvárásából teszem fel. Sajnos evészavaros vagyok, és mostanában normálisan tudok enni, de persze elég nehezen megy, mert folyamatosan bűntudatom van tőle. Szóval csak külső visszajelzésre vagyok kíváncsi. Hogy mások szerint is az vagyok-e.

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 13. 14:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem, jó alakod van...
2014. ápr. 13. 16:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Figyu már bébike! Ha elmész néha sportolni, jobban fog menni a tanulás is és aggódni sem fogsz annyit a tanulás miatt sem meg a külsőd miatt sem mert az is rendben lesz. Érettségire meg 4 évig folyamatosan kell tanulni: pl. matek, illetve az utolsó pár napban bemagolni vázlatosan a tételeket(humán).
2014. ápr. 14. 21:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Utolsó: Mintha tudnád, hogy én hogy tanulok... :)
2014. ápr. 15. 17:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem értem,minek húzod be a hasad,ha igazán érdekel az emberek véleménye az alakodról,ez így nem reális.Egyébként nem vagy kövér.csak nem jó az alakod,rövidek a lábaid.Nincs időd sportolni?Ha jó lakot akarsz,sportolj,és ne a kifogásokat keresd.nagyon buta lehetsz,ha annyit kell tanulnod,h másra nincs időd
2015. aug. 16. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!