Milyen alakom van? Vékonynak számítok?
Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy milyen testalkatom van. Többen azt mondják, hogy vékony vagyok, de nem hiszek nekik. 172 cm vagyok. Csípőbőségem 92, derékbőségem 67, mellbőségem 82. A mellem túl kicsi a csípőmhöz képest, ezért szerintem eléggé körte alakú vagyok, és a derekam nem túl keskeny. Igazából fogalmam sincs, hogy vékony vagyok-e. Sokat szoktam futni, és volt, hogy elkezdtem diétázni is, de nem bírom, mert van, hogy rám jön a zabálás, és rengeteget eszek. Úgy általában elég sokat szoktam enni és eddig nem is nagyon híztam, de most kövérnek látom magam. Volt, hogy egy nap így nézett ki az étrendem: két kakaóscsiga, egy isler, mekis kis sültkrumpli, sajtburgerrel, egy egész (!) milka táblacsoki, sajtos csirkemell rizzsel, két banán. Nyilván az étrendemen kéne változtatnom, de folyton éhes vagyok és bármit meg tudok enni, ami eddig nem okozott gondot. Ezekkel a méretekkel most akkor átlagosnak számítok, vagy vékonynak?2014. ápr. 6. 23:42
1/6 anonim válasza:
Jó ez sz@rd le! Neked elég ez bőven sőt...
2/6 anonim válasza:
A súlyodat nem írtad.
Én is szénhidrátfüggő vagyok.
Ha sportolsz és csak néha mennek ezek a zabálások az nem para.
A centijeid alapján normális az alkatod.
De azért sportolj valamit, ha teheted.
3/6 anonim válasza:
Vékony. Talán túlságosan is.
Ha egy tízessel alacsonyabb lennél, akkor lenne normál (de még csinos) alkat.
4/6 anonim válasza:
Ez még nem a túl vékony kategória én is hasonló vagyok... És igen egy teljes étrendváltozásra lenne szükséged mert ez később még meg fogod bánni. Amúgy arcnélküli képpel okosabbak lennénk.
5/6 anonim válasza:
kép?
leírásból nem tudok véleményt mondani.
6/6 anonim válasza:
Én 165cm, 80-68-93 méreteimmel nagyon-nagyon soványnak látom maam. Szóval valahogy nem értelek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!