Nagyon kövér vagyok? Hogyan tudnék formálódni?
Hát én a 170hez vagyok 55kg... Csontozat ide vagy oda, a 66kg nagyon sok a te magasságodhoz főleg, hogy ilyen fiatal vagy még.
Figyelj oda az étkezésre! Ne igyál cukros löttyöket, a nasikat korlátozd erősen(vagy hagyd el teljesen, az lenne a legjobb), a kenyérrel is óvatosan. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, igyál sok vizet. Szerintem már ezzel is eredményes lehetsz. Mellette kezdj futni, vagy biciklizni, meg tornázhatsz is otthon, ezek ingyen vannak. A lényeg a mozgás és megfelelő étkezés.
Ne egyen sok gyümölcsöt,az ugyanúgy cukros.
Heti 3 futás és normis kaja.
nagyon sok... meg 1000 kcal alatt.. egy fejlődő szervezetnek... gratulálok!
kérdező, inkább a fogyókúra vagy étkezés témakörben írd ki, ott talán kapsz értékelhető választ is, mert ezek oltári baromságok voltak.
Megjegyzem szerintem olyan vészesen nem sok, hogy itt hápogni kelljen, még messze van az egészségtelentől, de ha neked nem tetszik, lehet tenni ellene :)
Utolsó, hidd el, nem fogyatékosabbak, mint az előtted író...
1200 kcal alá nem megyünk, mert leáll az anyagcsere. De mivel $zart se ért hozzá, nyilván nem tudhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!