Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek duci vagyok?...

Szerintetek duci vagyok? 167cm 62kg . Jól állna a köldök pc vagy túl dagi vagyok hozzá? Köszönöm előre a válaszokat! 14/L

Figyelt kérdés
itt a kép hozzá: [link]

2014. márc. 29. 14:26
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Köldök piercing lapos, sportos hashoz illik, nem egy ilyen elhanyagolt, hájas hashoz, bocsánat, de erre nem lehet mást mondani. Sportolj, eddzél, a háj nem szép.
2014. márc. 29. 14:56
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

nem vagy duci, hájas meg végképp nem

de inkább ne csináltass köldök pc-t

2014. márc. 29. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

nem vagy duci,de a sport sosem art

koldokpc meg ne!!

2014. márc. 29. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
Hogy lenne már dagi... de a köldök pc tényleg elég prosztó
2014. márc. 29. 15:57
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
a pc egyszerűen R O N D A. nem állhat jól sehol.
2014. márc. 29. 19:28
 6/8 anonim ***** válasza:
47%

Hát 14 évesen lehetnél vékonyabb is, de nem vagy se hájas, se dagi.

Köldök piercinget pedig nem csináltass, nem állna jól neked. Az valóban lapos, sportos hason mutat jól, mint ez.

[link]

Te felejtsd el.

2014. márc. 30. 00:53
 7/8 dominika72 ***** válasza:
73%
nem vagy duci, még sokat fogsz nőni és vékonyabb leszel,nem vállalhatatlan az alakod :D Ha neked tetszik a köldök pc csináltass:D senki nemfog hozzád odamenni hogy úristen hogy nézel ki szedd ki:D SZerintem csináltass és sz@rd le mások véleményét :) na ennyi,remélem segítettem :))
2014. márc. 30. 22:30
 8/8 anonim ***** válasza:
ez az alkat mióta mondható hájasnak és daginak? na pont az ilyen hatalmas társadalom által sugallt elvárások miatt van annyi lelki problémája a mai fiatal lányoknak.
2014. okt. 29. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!