Szerintetek duci vagyok? 167cm 62kg . Jól állna a köldök pc vagy túl dagi vagyok hozzá? Köszönöm előre a válaszokat! 14/L
2014. márc. 29. 14:26
1/8 anonim válasza:
Köldök piercing lapos, sportos hashoz illik, nem egy ilyen elhanyagolt, hájas hashoz, bocsánat, de erre nem lehet mást mondani. Sportolj, eddzél, a háj nem szép.
2/8 anonim válasza:
nem vagy duci, hájas meg végképp nem
de inkább ne csináltass köldök pc-t
3/8 anonim válasza:
nem vagy duci,de a sport sosem art
koldokpc meg ne!!
4/8 anonim válasza:
Hogy lenne már dagi... de a köldök pc tényleg elég prosztó
5/8 anonim válasza:
a pc egyszerűen R O N D A. nem állhat jól sehol.
6/8 anonim válasza:
Hát 14 évesen lehetnél vékonyabb is, de nem vagy se hájas, se dagi.
Köldök piercinget pedig nem csináltass, nem állna jól neked. Az valóban lapos, sportos hason mutat jól, mint ez.
Te felejtsd el.
7/8 dominika72 válasza:
nem vagy duci, még sokat fogsz nőni és vékonyabb leszel,nem vállalhatatlan az alakod :D Ha neked tetszik a köldök pc csináltass:D senki nemfog hozzád odamenni hogy úristen hogy nézel ki szedd ki:D SZerintem csináltass és sz@rd le mások véleményét :) na ennyi,remélem segítettem :))
8/8 anonim válasza:
ez az alkat mióta mondható hájasnak és daginak? na pont az ilyen hatalmas társadalom által sugallt elvárások miatt van annyi lelki problémája a mai fiatal lányoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!