Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek mennyire gáz egy...

Szerintetek mennyire gáz egy duci csajnak a köldök piercing? Én szeretnék olyat, de kicsit duci vagyok.

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 21:58
1 2
 1/15 anonim válasza:
40%
ha a hasad hájas, akkor az..
2010. júl. 4. 22:03
 2/15 anonim ***** válasza:
26%
Ha egy csaj duci, akkor úgyis mindegy...
2010. júl. 4. 22:06
 3/15 anonim ***** válasza:
46%

Köldök piercing lapos hasfalon mutat jól. (Nyilván ha csináltatsz, azt nem csak magadnak csináltatnád, ha meg van háj a hasadon, azt nem mutogatod gondolom én, ha meg igen, az gáz).

Szóval nem gáz, de minek?!

2010. júl. 4. 22:12
 4/15 anonim ***** válasza:
48%

Ha neked tetszik, csináltass!

Egyáltalán nem gáz.

Attól, hogy piercing van a köldöködben, még feltételezem, hogy nem akarsz rövid topban szaladgálni az utcán, hogy mindenki lássa, de nehogymár a piercing meg a tetoválás súly- meg testalkatfüggő legyen...

Nekem is van, pedig ducibb vagyok, de nem mindenkit úgy kell elképzelni, hogy leül, és belepi a háj a köldökét, eddig senki nem mondta, hogy gáz lenne a piercing...

2010. júl. 4. 22:18
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
Nem gáz, abszolút.
2010. júl. 4. 22:25
 6/15 anonim ***** válasza:
34%
De, gáz. Sőt, sokkal nagyobb a veszélye a gyulladásnak is, valamint tényleg ne mutogasd :S
2010. júl. 4. 22:30
 7/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. igazából nem is köldök pc-t szeretnék, hanem a számba, de azt meg a szüleim nem engedik. viszont mindenféle képen akarok egyet. van már egy helixem, de az szerintem nem is pc, csak fülbevaló :S
2010. júl. 4. 22:34
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:30

A gyulladás kockázata nem a "duciságtól" függ, hanem, hogyha sz*r az ékszer, amit berakat, akkor persze, hogy begyullad, a soványnak is.

Ha egyiket se bírja, akkor meg tetessen szilikon piercinget, mostmár van köldökbe is...

2010. júl. 4. 22:40
 9/15 anonim ***** válasza:
47%

73% vagyok:

nem csak amiatt gyulladhat be, ha rendes szalonba csinálják, akkor abból nem lehet gond. De hájas hason ahogy ülés közben rámegy a bőr, nem jut levegőhöz, sokkal gyorsabban "beposhad" már bocsánat, és begyullad.

2010. júl. 4. 23:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Ha vki annyira kövér ( [link] pl), elképzelhető, de pont emiatt írtam a legelső válaszomban, hogy a duci nem feltétlen jelenti azt, hogy ülés közben belepi a háj a piercinget.

[link]

[link]

[link]

[link]

Nem hiszem, hogy bármi ilyesmi gondjuk lenne...

Én 6 éve csináltattam először, allergiamentes karikával, amit kicseréltem egy ezüst, rendes banán alakúra. Ezzel elcsesztem az egészet, ki kellett, hogy vegyem, mert folyton begyulladt.

4 és fél éve szúrattam újra, azóta minden a legnagyobb rendben van, semmilyen problémám nem volt vele, pedig az első pc óta feljött rám pár kg.

2010. júl. 5. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!