Szerintetek mennyire gáz egy duci csajnak a köldök piercing? Én szeretnék olyat, de kicsit duci vagyok.
Köldök piercing lapos hasfalon mutat jól. (Nyilván ha csináltatsz, azt nem csak magadnak csináltatnád, ha meg van háj a hasadon, azt nem mutogatod gondolom én, ha meg igen, az gáz).
Szóval nem gáz, de minek?!
Ha neked tetszik, csináltass!
Egyáltalán nem gáz.
Attól, hogy piercing van a köldöködben, még feltételezem, hogy nem akarsz rövid topban szaladgálni az utcán, hogy mindenki lássa, de nehogymár a piercing meg a tetoválás súly- meg testalkatfüggő legyen...
Nekem is van, pedig ducibb vagyok, de nem mindenkit úgy kell elképzelni, hogy leül, és belepi a háj a köldökét, eddig senki nem mondta, hogy gáz lenne a piercing...
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:30
A gyulladás kockázata nem a "duciságtól" függ, hanem, hogyha sz*r az ékszer, amit berakat, akkor persze, hogy begyullad, a soványnak is.
Ha egyiket se bírja, akkor meg tetessen szilikon piercinget, mostmár van köldökbe is...
73% vagyok:
nem csak amiatt gyulladhat be, ha rendes szalonba csinálják, akkor abból nem lehet gond. De hájas hason ahogy ülés közben rámegy a bőr, nem jut levegőhöz, sokkal gyorsabban "beposhad" már bocsánat, és begyullad.
Ha vki annyira kövér ( [link] pl), elképzelhető, de pont emiatt írtam a legelső válaszomban, hogy a duci nem feltétlen jelenti azt, hogy ülés közben belepi a háj a piercinget.
Nem hiszem, hogy bármi ilyesmi gondjuk lenne...
Én 6 éve csináltattam először, allergiamentes karikával, amit kicseréltem egy ezüst, rendes banán alakúra. Ezzel elcsesztem az egészet, ki kellett, hogy vegyem, mert folyton begyulladt.
4 és fél éve szúrattam újra, azóta minden a legnagyobb rendben van, semmilyen problémám nem volt vele, pedig az első pc óta feljött rám pár kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!