Nagyon furán néznék ki cosplayben?
Animések légyszi segítseteek~ :( Elég khm.. Erős testalkatú vagyok, de cosplayezni szeretnék. Nem ilyen villantós meg has-mell-fenék kivan ruhára gondoltam, Mio Akiyama lennék a K-ON-ból a fekete rucijában. Ilyen:
Interneten elég sok olyan képet látok hogy "we don't need fat cosplayers" meg hasonlók. Nem lötyögő hájas duci vagyok, inkább csak amolyan molett. Igazából még a hasam is laposnak mondható, csakhát "nagyobb" kiadású vagyok mint a vékony emberkék. xD szerintetek kéne cosplayeznem vagy sem? Eddig csak ez tartott vissza és régóta szeretnék cosplayezni mert szeretek varrni meg minden.
1.) Mutass képet, hogy kb milyen az alakod (nem is kell, hogy te legyél rajta, csak egy kép a netről)
2.) Szerintem ez a ruha jól állna egy kicsit ducibb lányon is =)
Láttam már olyan cp-st, aki ducibb volt és mégis jól állt rajta a ruha, de a lényeg hogy jól érezd magad benne és sz*rd le az irigyek véleményét ;D
A Cosplay faj,nem és alkat független,ha jól érzed magad, csináld. Mindamellet,nem köt eskű,a pontos betartáshoz át is szabhatod,hogy jobban illjen hozzád,ha az a gond. Az internetes vicceket meg nem kell komolyan venni. Mindenesetre,mehetsz is,nem is,rajtad áll.
Azon a tényen nem változtat hogy megdgnálak,de az már irreleváns.
Szia!
Nekem Mio az egyik kedvenc anime-szereplőm, és a K-ON! is a kedvenc animéim közé tartozik, ha mutatsz képet, akár privátban, elmondom az őszinte véleményem ha gondolod =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!