Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon ápolatlan vagyok hogy...

Nagyon ápolatlan vagyok hogy változtathatnék ezen? (több lent)

Figyelt kérdés

A legfőbb baj, hogy ekcémás vagyok, tehát eléggé undorítónak találják, amikor leperegnek a kis bőrdarabkák rólam az asztalra és ezt megértem, de most bőrgyógyászról bőrgyógyászra járok, hogy ez elmúljon. A másik, hogy egyáltalán nem mosok fogat...van amikor rászánom magam, meg minden, 1-2 hétig megy is de aztán mindig elfelejtem valahogy...picit kövér is vagyok, bár dolgozok ezen a fejbőröm is hámlik, ami szintén eléggé rossz viszket vakarom folyamatosan ki nem állhatom...és még sok minden egyszerűen utálom magam miért engem büntet az élet ilyen sz**okkal mint az ekcéma meg hámlik a fejbőröm meg minden szar és ezek miatt komolyan mondom öngyilkosságon gondolkoztam. Egy ápolatlan senkiházinak érzem magam..

15/F

2014. márc. 26. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
az ekcémáról és a hámlásról nem tehetsz, bár azokat is remekül lehet kezelni, viszont a kövérség ellen, de főleg a fogmosás ellen igazán tehetnél. ne sajnáltasd magad ,hanem lépj ez ügyben, mert azon túl, hogy esztétikailag nem lehet szép látvány a fogad és a szagok se jók, komoly gondot tud okozni!
2014. márc. 26. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

na, az jó, ha tudod mi a problémaa! :)

akkor rajta, csak meg kell oldani. hajráá

2014. márc. 26. 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Az ekcamarol nem tehetsz. En se kertem es megis van....pontosabban volt. Nekem szarazekcemam van es 3-4alkalom szoli utan elmulik teljesen. A fogmosas viszont a te felelosseged.
2014. márc. 26. 16:13
 4/5 jó tanács0012 ***** válasza:
35%
Nekem is ekcémám van és van rá kenőcsöm amit a házi orvosom írt fel és minden kenés után egyre szebb a bőröm ami a fogmosás illeti azt viszont muszáj mert egy lánynak ápoltnak kell leni és ha kövérnek érzed magad tegyél érte :-)
2014. márc. 26. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Ekcemara a bioderma kenocset ajanlom

Kezdj el egy picit sportolni,attol nem csak jobb kinezetedlesz,hanem egeszsegesebb is leszel

afogmosassal meg en is ugyaigy vagyok,hat ra kell szanni magat az embernek,ha szep es apolt fogakat szeretne...

hagyd magadnak emlekeztetoket,h fogat kell mosnod:)

2014. márc. 28. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!