Nektek milyen test számít kövérnek? Mi az amitől már undorodtok? FIÚK-LÁNYOK! Link.
pl. ő már kövérnek számít? Csak nem tetszik vagy nagyon nem találjátok vonzónak?
és ez?
Most konkrétan csak a hasra figyeljetek, de linkeljetek hogy mi tetszik mi nem! :)
Az első képen lévő lány szerintem alapból vékonyka,csak hülye a póz,meg kinyomja a hasát. Nekem a második képen lévő már sok, női szemmel. Nekem mindig is a vékony test tetszett, én is olyan szeretnék lenni.
Ez nekem a tökéletes: (a fej nem számít most)
És ez nekem már sok, nem kövér,de nem tetszik az ennél több meg már taszít:
25/L
Az első képen a lány szerintem kismama.
Nekem akkor volt ilyen az alakom, mikor 18-20 hetes terhes voltam. Hogy gebe voltam, de a hasam kitülemkedett. Pont így.
Nekem ez a tökéletes alkat: [link]
Számomra van egy kategória,amin belül mindegy, csak ne legyen csonti, meg dagadt, és a lényeg, hogy ha van is plusz kiló, jól legyen elosztva. Engem a derék és csípő aránya érdekel.
Undorító, egyik véglet:
Elfogadható: [link]
TÖKÉLETES: [link]
Felső határ - dundi de még csinos : [link]
Kövér, másik véglet: [link]
9-es vagyok, bocsi, az "elfogadható" kategóriához rossz linket tettem. Szóval ő lenne az elfogadható:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!