Szerintetek milyen az alakom? (kép)
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy nem vagyok olyan kövér, de néha rám jön az "olyan hájas vagyok" című hiszti! Fogynom kellene még? Csak őszintén!:) 15/l [link] 2014. márc. 11. 19:52
1/13 anonim válasza:
Nem állnál úgy, hogy ne legyen keresztben a lábad?
Így olyan, mintha nagyon takargatnád!
2/13 anonim válasza:
Derekad az nem sok van... igazából azt kéne kialakítani valahogy.
4/13 anonim válasza:
Kövér nem vagy, de lehetnél jobb is.
6/13 anonim válasza:
Semmi derekad én ráállnék valami formásításra, mert az a korral nem fejlődik mint a mell meg a fenék.
7/13 anonim válasza:
Azon röhögök amúgy, hogy egy csomó vékony csaj feltölti ide a képét, és mindig olyannal jönnek egy páran hogy hát még fogyhatnál egy kicsit - közben pedig odaadnák az egyik golyójukat csak hogy egyszer az életben ilyen csajjal lehessenek :P
8/13 anonim válasza:
A vékonyság nem mindegy. Formája attól még nem lesz.
9/13 anonim válasza:
Ne akarj fogyni, mert nem lesz noies az alakod. A noies alak a szeles csipo es keskeny derek, inkabb a derekad karcsusitsd.
10/13 anonim válasza:
rohadt dögös vagy, bár kicsit lehetne hangsúlyosabb a derekad, de arról nem te tehetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!