Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket mennyire zavar...

Fiúk! Titeket mennyire zavar ha egy lány vékony? Úgyértem nem vagyok csont és bőr,168 cm vagyok, és 54 kg. De vannak olyan ismerőseim akik szerint vékony vagyok.

Figyelt kérdés
De nem vagyok elől deszka,hátul léc,se a mellemmel se a fenekemmel nincsenek gondok,csak a lábaim vékonyak..azon belül is a vádlim és a bokám közötti rész.

2014. márc. 5. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem zavar, a vékony lányokat és vékony lábakat is szeretem. :)
2014. márc. 5. 17:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Áruld már el, mi van a vádli és a boka között, amikor egymás mellett vannak!

Egyébként tegyél képet, ha értelmes válaszokat akarsz, mert ezzel a súllyal lehetsz betegesen vékony és normális vastagságú is.

2014. márc. 5. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Nálam a vékony a nyerő, tehát nemhogy zavarna, hanem büszke lennék. (az anorexia zavarna, de a te arányaid szerintem egészségesek)
2014. márc. 5. 23:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Szép alakod lehet és a vékony boka az egyik legszebb dolog
2014. márc. 7. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:

meg vagy elégedve magaddal és csak ez számít!

ne keresd már a problémát magadon, mert látod, már sikerült is találni, pedig jól tudod, hogy nincs bajod.

2014. márc. 20. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!