Szerintetek kövér vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szeretném leszögezni, hogy a kérdést nem sajnáltatásból meg dicséretek elvárásából teszem fel. Sajnos evészavaros vagyok, és mostanában normálisan tudok enni, de persze elég nehezen megy, mert folyamatosan bűntudatom van tőle. Szóval csak külső visszajelzésre vagyok kíváncsi. Hogy mások szerint is az vagyok-e.
2014. ápr. 13. 14:19
2/14 anonim válasza:
Nem vagy kövér de sportolnod kellene.
3/14 A kérdező kommentje:
sportolok, csak sokszor elmarad, mert mostanában az érettségire tanulok. Sajnos :S Így, hogy kimaradnak az edzéseim méginkább szörnyen érzem magam.
2014. ápr. 13. 14:22
4/14 anonim válasza:
Nem vagy kövér, viszont nem megfelelő méretű melltartót hordasz. A kosár nagy, a pánt viszont kicsi.
5/14 anonim válasza:
ha annyira aggódsz a tested miatt nem értem miért vedelsz pezsgőt :))))))
6/14 A kérdező kommentje:
Az gyerekpezsgő, sé még szülinapomra kaptam egy vicceske ismerősömtől.
2014. ápr. 13. 14:41
8/14 SWAG Lány válasza:
Egyáltalán nem vagy kövér, szép homokóra alakodvan bár egy kis uszógumid neked is van de az nagyon könnyen eltüntehetö. szerintem nincs semmi baj az alakodal.
9/14 anonim válasza:
Nem tudom mit sportolsz de meg ne haraudj,nem nagyon látszik.
Nem kövér vagy hanem kissé formátlan.
10/14 A kérdező kommentje:
Aerobikozom, de ahogy olvashattad feljebb, ebben az évben jó ha voltam 2-3 alkalommal, mivel annyit kell tanulnom.
2014. ápr. 13. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!