Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kövér vagyok? (163 cm és 52...

Kövér vagyok? (163 cm és 52 kg vagyok)

Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy nagyon vékony vagyok,de én csak úgy érzem hogy kedvességből mondják.Tudom hogy még sokat változik a testem mivel 11 éves vagyok....Szerintetek? 11/L

2014. ápr. 1. 18:34
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik, ahogy írtad, változik még a tested. Másrészt én is kb ennyi vagyok és egyáltalán nemvészes.
2014. ápr. 1. 18:39
 2/5 anonim válasza:
0%

Szia.

Szerintem egyáltalán nem vagy kövér, így a leírtak alapján!

Sőt, elárulok egy titkot :) Az igazi férfiak a teltebb nőket szeretik..Persze ez 11 évesen neked mellékes! (Szerintem)

De ezen ne rágódj, nem vagy kövér, sem dagadt, vagy ahogy akarod nevezni! Nőni fogsz még, meg minden.

2014. ápr. 1. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy kövér.
2014. ápr. 1. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez egy kva nagy baromság kettes. Csak a duci nők találták ki.

"Az igazi férfiak" Miért lennék igazi férfi ha telteket szeretném?

Milyen jogon szólnak az ízlésembe?

2014. ápr. 1. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha mindenki azt mondja akkor mi bajod van kislányom? Összeesküvéselmélet? :D Normális a kilód a magasságodhoz, persze nem mond semmit kép nélkül, de nem is érdekel a 11 éves kislány teste.
2014. ápr. 2. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!