Hogy tüntessem el a szőrt a hasamról?
Figyelt kérdés
még 12 éves voltam és szőrösnek találtam a hasam ezért leborotváltam, de azóta nagyon feketén nő és nem tudok mit tenni ellene, elég gáz lány létemre, mit tegyek? 14/L2014. márc. 13. 19:59
1/4 anonim válasza:
Gyantázd. Meg menj el bőrgyógyászhoz mert az nem normális ha fekete szőrös a hasad.
2/4 anonim válasza:
Ne bőrgyógyászhoz, hanem endokrinológushoz menj el. A fekete szőr a hason a túlzott mennyiségű tesztoszteron eredménye a vérben.
3/4 anonim válasza:
Figyelj, ha sötétebb a hajszíned, erőseb a szőrzeted, mint más lányoknak az még egyáltalán nem azt jelenti, hogy bármi bajod van. :) Nekem is sötét a hajam és képzeld 13 évesen orvosi vizsgálatra mentünk és csúnyának tartottam a hsamon lévő pihéket, ezért leborotváltam, azóta erősen nő. Próbáltam gyantát, de nem jött be, a szőr ott maradt viszont nagyon csúnyán megsértette a bőrömet. Kipróbáltam az epilátort is. Ezzel hosszadalmas, de tartós. Eleinte fájdalmas, de nem vészesen. Ha van időd epilálni azt javaslom én néha borotválom, ha nincs időm rá.
4/4 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm :) igen eléggé sötét a hajam, szinte fekete:)
2014. márc. 15. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!