Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Irtózatosan ciki, hogy tüntess...

Irtózatosan ciki, hogy tüntessem el a pihét a hasamról?

Figyelt kérdés

Szeretném leszögezni, kedves válaszolók, hogy már így is a béka s'egge alatt vagyok, kérlek szépen titeket, ne legyetek gonoszak.

Lány létemre pihe van a hasamon - de ez csakis a köldökömnél látszik. Nem érkeztem a majmok bolygójáról, mégis nagyon zavar, hogy látszanak rajta az apró szőröcskék. Nagyon zavar. A helyzeten súlyosbít, hogy egyszer már leborotváltam, azóta megerősödött. Na, mit kezdjek ezzel?

2012. szept. 5. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:
hidd el, hogy nem te vagy egyedüli ilyen lány aki ezzel küszködik. én ismerek párat, vagyis ők nyíltan vállalják. :) én úgy szoktam, hogy csak nyáron strandra borotválom le, vagy amikor huzamosabb ideig kell póló nélkül lennem. (nem tesi átöltözésre gondolok.) szóval tömören annyi, hogy télen, ritka, hogy a hasamat kéne mutogassam, ezért nyáron szoktam. :)
2012. szept. 5. 16:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne borotváljátok, akkor már inkább gyanta!
2012. szept. 5. 16:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Jaj, köszönöm szépen! Amúgy igen, nem borotválom már, de teljesen magam alatt voltam emiatt. Tényleg, kösz, ment a zöldpacsi.
2012. szept. 5. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az egész hasam szőrös. Ez van. Ha strandra megyek epilálom. Amúgy nem szoktam.
2012. szept. 5. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!