Ciki a playboy nyuszi tetoválás? 19 L
több dolog is felmerül ami "cikinek" minősül:
1. részegen NEM tetováltatunk
2. a haverom haverjának az anyjának a testvérével sem tetováltatunk, kivéve ha szalonban dolgozik elismert tetoiválóként, nem otthon.
3. és itt jön a minta: gondolom ezek után a kivitelezése nem a legjobb, és még ebből a "remek műből" két helyre is jutott a testeden. mindenkinek más az ízlése az tény, de nincs az az Isten, hogy részegen tetováltassak magamra (pláne úgy, hogy még nem is voltam részeg és meg akarom tartani eme jó szokásomat). szóval én a helyedbe gyűjtenék pénzt, elmennék egy rendes szalonba és eltakartatnám ezeket az ábrákat.
"Hát majd meggondolom még, hogy mivel lehetne és lenne érdemes eltűntetni őket. :) A cikizést úgy értettem, h rengeteg playboyyal kapcsolatos ajándékot kapok. :D"
Tanulj meg írni szerintem.19 éves létedre büszke lehetsz magadra,és ajánlom kezedbe a Magyar Értelmező kézi szótárt ha nem vagy tisztába a szavak jelentésével te ribanc..
hát ne haragudj, de ha ilyen minta "díszelegne" rajtam, én már másnap szaladnék egy profi tetoválóhoz, hogy azonnal tüntesse el rólam! de az is lehet, hogy én magam állnék neki levakarni....
nem vagyok tetkó ellenes, mert nekem is, van úgy gondolom, hogy az ilyen mintákkal meg van szégyenítve a tetoválás művészete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!