Tetoválás! Tudtok olyan mintát ami azt fejezi ki, hogy nagyon szeretem az állatokat? Vagy nyuszis tetoválásokat mutatni? (nem playboy-os, én keresgélek, de nem nagyon találok)
Figyelt kérdés
2012. márc. 9. 16:48
1/15 anonim válasza:
Ha már tetoválás, legyen inkább halálfej. Ha állat akkor vérfarkas.
2/15 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék se halálfejet,se vérfarkast.
2012. márc. 9. 17:11
3/15 anonim válasza:
pedig én nehezen tudok elképzelni egy nyuszikás tetkót. Úgy értem, hogy aki annyira szereti az állatokat, az szerintem inkább olyan kedves, aranyos típus, nem nagyon passzol hozzá a tetoválás.
4/15 A kérdező kommentje:
Szerintem meg,ez nem függ össze.:)
2012. márc. 9. 17:33
5/15 anonim válasza:
Hát a tetoválás végül is arra való, hogy kifejezd vele az egyéniséged, csak általában azok csináltatnak tetkót akik olyan nagyon keménynek akarnak látszani. Vagy lányok béna és elcsépelt kacskaringós izéket
6/15 A kérdező kommentje:
Hát én nem akarok keménynek látszani.:D Van egy nyuszim,azért szeretnék.Meg amúgy is szeretem őket.
2012. márc. 9. 18:03
7/15 anonim válasza:
De azt ugye tudod, hogy azt nem lehet lemosni? Persze valahogy el lehet tüntetni, de nem egyszerű. Szóval ha csak azért akarod, mert van egy nyuszid én nem javaslom. Én oda-vissza vagyok a Metallicáért, mégsincs Hetfield feje rámtetoválva. Szóval csak akkor csináltasd meg, ha úgy érdez, hogy a nyuszi az életed értelme, és 50 év múlva is az lesz.
8/15 A kérdező kommentje:
Persze,hogy tudom.:D Csak egy kis mintát szeretnék.Az évek során több minta is megfordult a fejemben (20vagyok) ,de egyiket se csináltattam meg.Pont azért,mert egyik sem volt olyan aminél azt éreztem,hogy ott lenne a helye míg élek.De az állatok (nyuszik) pont az a téma,amit mindig is nagyon szerettem.Későbbiekben szeretnék majd pluszban egy olyan okj-t elvégezni,amivel foglalkozhatok velük.Majd ha elvégeztem a fősulit.
2012. márc. 9. 18:23
9/15 anonim válasza:
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2012. márc. 9. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!