Tattooválás kérdés?
Sziasztok !
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok,hogy lenne két tetoválás amit mihamarabb szeretnék meg csinálni.Az egyik a születési dátumom a másik meg egy szöveg részlet ami így néz ki "a győztesek soha nem adják fel, mert akik feladják soha nem lesznek győztesek."
A születési dátumomat a csuklóm belső felére gondoltam,de nem vagyok benne biztos.Az idézetet meg sajnos nem tudom,hogy hova rakassam.Tudnátok tippet adni akinek esetleg van hasonló tetoválás.Hogy hol nézne ki jól? Köszönöm
20/F
De jó, így még sose olvastam: tattooválás. Alkottál egy új szót :D
A születési dátum olyan börtönös nekem, az idézet meg túl hosszú.
Hát a dátum elég fura... na mindegy xD
Remélem a szöveg legalább angolul lesz... magyarul olyan hülyén hangzik, lehetne a mellkasodon, jobbat nem tudok.
Én az idézetet a farkamra íratnám 18px-es betűmérettel, mert ott így nagyon jól mutatna, pont végig érne rajta.
Remélem tudtam segíteni! :)
nos a szöveg az mondjuk mehetne végig a gerinc mentén a hátadon. a születési dátumod: ne a csuklódra, mert 1. most túl divat, 2. nem férfias.
az mehetne mondjuk alkar belső felére.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!