16 évesen korai lenne ha tetováltatnék magamra valamit, ami nekem jelent is? Vagy várjak még?
Szerintem is várj vele néhány évet. Én is akartam tetováltatni ennyi idősen és utólag örülök, hogy nem tettem meg. Akkoriban tuti vmi szép pillangó lett volna, vagy ilyen cvsajos vmi esetleg nonfiguratív...
Azóta már kitaláltam, hogy mit szeretnék igazán, de még mindig vacilálok, hogy felvarrassam-e. 3 éve van meg az ötlet.
Szerintem találj ki valamit, amit magadra tetováltatnál és várj vele pár évet. Ha még akkor is akarni fogod, akkor szerintem mehet.
Miért is van neked erre szükséged?
Fel akarod ismerni magad a tömegben, amikor már sokat ittál?
Meg akarod könnyíteni a rendőrség munkáját, ha köröznek?
Vagy csak úgy "esztétikai" okokból?
Részemről egyiket se preferálom.
"Alex J. válasza:
Miért is van neked erre szükséged?
Fel akarod ismerni magad a tömegben, amikor már sokat ittál?
Meg akarod könnyíteni a rendőrség munkáját, ha köröznek?
Vagy csak úgy "esztétikai" okokból?
Részemről egyiket se preferálom."
Tetoválást nem szükségből csináltatunk,kettő a bűnözők nagy része tele van tetoválva szóval nem tudom,hogy jön ez ide.
Kérdező!Ha neked jelentene valamit a tetoválás akkor csináltasd meg.17 éves vagyok és nekem is van tetoválásom jó ideje,nem bántam meg ..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!