Szerintetek korai 13 évesen szemöldököt szedni?
12 éves korom környékén elkezdett nagyon vastagodni, így kiszedettem egy kozmetikussal. Nem túl vékonyra, keveset szedett, csakhogy legyen formája.
Nem korai még? Nem lehet később semmi baj?
Köszönöm
én 12 évesen kezdtem el szedni a szemöldököm... persze nem fazonra, csak középen kezdett összenőni és nem akartam hogy Helgának csúfoljanak (a Hé Arnoldból) aztán 14 évesen tini magazinokban leirtak alapján szedtem ki úgy, hogy természetesebb legyen (ne legyen olyan férfias, vastag)
addig nem baj amig nem olyan körzövel huzottra szedik ki, hanem csak formásra...
Nem korai én 14 és fél évesen kezdtem, még most sem vagyok egész 15, de azért mert nem tetszett, bár nem sikerült, mert profi nem vagyok, de normálisabb lett tőle, és most veszem rá magam a második megmérettetésre:))
Nyugodtan csak, ez nem kortól függ, hanem, hogy mennyire erősen nő, és mennyire csúnyán:) 15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!