Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek 13 évesen nagyon...

Szerintetek 13 évesen nagyon korai lenne befestetni a hajam?

Figyelt kérdés
Szeretném festeni a hajam (szőke; egy kis kék)csak nem tudom mit szólnának hozzá a többiek.
2012. ápr. 15. 14:25
1 2
 1/11 anonim válasza:

13 évesen, nyár elején befestettem a hajam. A szüleim nem engedték, hogy befestessem, így nem tudtam fodrászhoz menni. Vettem egy szőke hajfestéket, és befestettem a tudtuk nélkül, hihetetlenül rosszul sikerült, a bűntetésem pedig az volt, hogy egész nyári szünetben úgy kellett hagyjam, nagyon megszenvedtem, hiszen a barna hajamból egy világos, narancssárgához húzó szőke színű hajam lett.

De ha szakemberrel csináltatod meg, a szüleid megengedik, és biztos vagy benne, hogy nem állna rosszul, s nem lenne túl virító, vagy túl feltűnő, nem korai.

2012. ápr. 15. 14:36
 2/11 anonim ***** válasza:

Szóval most szőke, és kéket szeretnél beletenni, vagy szőkére is be szeretnéd festeni?

A szőkítés eléggé roncsol, szóval arra oda kell figyelni.

Nekem 14 vagy 15 éves korom óta fekete a hajam, szerintem nem volt korai. Neked sem az, ha megy a stílusodhoz.

2012. ápr. 15. 14:55
 3/11 A kérdező kommentje:
nem, csak kb ilyen színeket, nem egyszerre
2012. ápr. 15. 15:09
 4/11 anonim ***** válasza:

Nem is tudom, szerintem elég hülyén nézne ki egy 13 évesen a kék haj...

Nekem csak 2 árnylattal van sötétebbre festve a hajam, most ilyen középbarnás színű, teljesen természetes hatású. Lehet, hogy kéket egyenlőre hanyagolnod kéne, de a sima szőke szerintem belefér. (persze nem az a nagyon természetellenes platina szőke...)

2012. ápr. 15. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
Egy kis kék ? Lawd kinek tetszik az.
2012. ápr. 15. 16:39
 6/11 anonim ***** válasza:
13 évesen?? hát inkább várj a kék hajjal
2012. ápr. 15. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Biztos megbotránkoztatná az embereket egy 13 éves kék hajú lány, de nem te lennél az első a világon. Ha a szüleid belemennek és elviseled a figyelő tekinteteket, akkor miért is ne? :D
2012. ápr. 15. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:

13 évesen nyírattam fel a hajamat, be is volt festve már élénkpirosra, de azt tudnod kell, hogy nem egyszer beszólnak majd az utcán, ha extrémebb a hajad:)

15L

2012. ápr. 15. 17:20
 9/11 anonim ***** válasza:
ha ki akarod próbálni milyen a kékhaj, akkor vizezz be héhány hajtincsrt, és "satírozd be" kék pastellkrétával..:) Így tök sok színű lehet a hajad, és vízzel kijön :D
2012. ápr. 15. 17:38
 10/11 anonim válasza:
még várjál vele
2012. ápr. 15. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!