Szerintetek 13 évesen nagyon korai lenne befestetni a hajam?
13 évesen, nyár elején befestettem a hajam. A szüleim nem engedték, hogy befestessem, így nem tudtam fodrászhoz menni. Vettem egy szőke hajfestéket, és befestettem a tudtuk nélkül, hihetetlenül rosszul sikerült, a bűntetésem pedig az volt, hogy egész nyári szünetben úgy kellett hagyjam, nagyon megszenvedtem, hiszen a barna hajamból egy világos, narancssárgához húzó szőke színű hajam lett.
De ha szakemberrel csináltatod meg, a szüleid megengedik, és biztos vagy benne, hogy nem állna rosszul, s nem lenne túl virító, vagy túl feltűnő, nem korai.
Szóval most szőke, és kéket szeretnél beletenni, vagy szőkére is be szeretnéd festeni?
A szőkítés eléggé roncsol, szóval arra oda kell figyelni.
Nekem 14 vagy 15 éves korom óta fekete a hajam, szerintem nem volt korai. Neked sem az, ha megy a stílusodhoz.
Nem is tudom, szerintem elég hülyén nézne ki egy 13 évesen a kék haj...
Nekem csak 2 árnylattal van sötétebbre festve a hajam, most ilyen középbarnás színű, teljesen természetes hatású. Lehet, hogy kéket egyenlőre hanyagolnod kéne, de a sima szőke szerintem belefér. (persze nem az a nagyon természetellenes platina szőke...)
13 évesen nyírattam fel a hajamat, be is volt festve már élénkpirosra, de azt tudnod kell, hogy nem egyszer beszólnak majd az utcán, ha extrémebb a hajad:)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!