Nem korai vagy nem viszem tulzásba a dolgokat? :$$
14 éves vagyok a hajam festem,műköröm,szolárium márkás holmik.
pár osztálytársam már megjegyezte hogy minek vagyok ilyen.
Szerinted?
Ezt csak te tudod megállapítani.. Amíg anyuci-apuci pénzét költöd, gondolom nagyon kényelmes dolgod van, de ha nem lesz mindig pénzed "luxus" cuccokra/dolgokra, majd visszacsapódik... A márkás cucc gondolom a 'tekintély' miatt kell, a szoli meg a hajfestés, meg műköröm pedig szerintem csak a 'nem tudod mire költsd a pénzt' miatt van...
DE!
27 éves vagyok és még sosem volt se festve, se színezve a hajam. Persze nem vagyok ellen, de 18 éves kor alatt nem kellene.
A műköröm szintén. Sosem volt nekem, sosem lesz és pláne túlzás 14 évesen.
Szoláriumba pedig elvileg be sem engedhetnének 16 éves kor alatt!
Vegyél vissza, mert túl sokat foglalkozol a külsőddel, ráadásul pl. a szolival még ártasz is magadnak.
Téged nem nevelnek a szüleid basszus?
Erős túlzás, 14 évesen még a disney csatornát kéne nézned és barátság karkötőt csinálni a barátnőiddel. :D
Nem kéne már tizenévesen felnőttnek kinézni. A szoláriumtól meg 20 évesen már 40-nek fogsz kinézni, aztán majd akkor kereshetsz mindenféle krémet/plasztikai sebészt. Meg műköröm -.-" inkább ne beszéljünk róla... szép lehetsz...
elég gáz.
én 19 éves vagyok, de még mindig csak a hajam festem. és hidd el, értékelik a férfiak. bár neked még nem kell, hogy sok közöd legyen a férfiakhoz, max a pasikhoz :)
Na most gondolom le leszek pontozva...
14 évesen nekem is is volt festve a hajam, barnáról szőkére, de már nem. Volt műkörmöm is, bár csak sima francia és nem hosszú, de már az sincs. Márkás ruhában jártam/járok. (nem mind márkás) Szoliba nem jártam csak nagyon ritkán. Most már annyira sem.
És semmi bajom nem lett tőle.
Viszont most mikor olvastam, úgy voltam vele, hogy degáz... Igazából szerintem ezt ki lehet nőni. Most már én is gáznak tartom ha pl. meglátok egy 13-14 évest aki szolizik és műkörme van.
Ja, és nem tudom minek kell pirulós fejeket tenni egy kérdéshez...ez tényleg szánalmas. De majd ezt is kinövöd remélhetőleg.
18L
Nálunk még gimiben is belekötött egy-két tanár a körömfestésbe vagy pár melírozott tincsbe. Bár akkor nagy divat volt a sok szemhéjfesték, így azzal éltünk, de visszagondolva elég ocsmány volt és ez a negyedik évre már teljesen megszűnt. 14-15 évesen én is elkezdtem melíroztatni a hajamat, mint még egy csomóan kb. 20 éves koromig, mert akkorára már meghalt. Jött a sötétre festés, amitől kicsit helyrejött, de nagyon száraz volt a hajam.
Ma 26 éves leszek és természetes szőke, hosszú hajam van. Azt hiszem vénségemre megjavultam. Inkább ezt kívánom neked is, mert a másik út tényleg a korai öregedés és kopaszodás.
Ja és műkörmöm soha nem volt, nem is lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!