Nem korai vagy nem viszem tulzásba a dolgokat? :$$
14 éves vagyok a hajam festem,műköröm,szolárium márkás holmik.
pár osztálytársam már megjegyezte hogy minek vagyok ilyen.
Hát figyelj. Ha neked így jó, apuci-anyuci pénzel, és értelmesebb dolgokat nem akarsz kezdeni az életeddel, csak hajrá.
Ugyanis tetszik vagy sem, lehetsz te akármmilyen okos és mély érzéső kiscsaj, a külsőddel azt sugárzod, hogy egy ócska, elkényeztetett, üresfejű, felszínes libuska vagy. És a többség így is fog kezelni.
A pasiknak majd azért kellesz, hogy jól meg, aztán ennyi. A szupcsi barcsinőcskéid egész addig ott lesznek a seggedet nyalni, amíg épp érdekükben áll, de komoly helyzetben ne számíts rájuk nagyon.
A szoli egészségtelen, a festés tönkreteszi a hajat elég hamar, a műköröm meg semmiképp nem dedóba való, mert eléggé fájni fog, ha tesiórán mondjuk betörik tövid és vérezni fog, meg naaaaaaaaagyon fájni. A ruhák amíg alkalomhoz illőek, szerintem okésak, de ha óriás márkafeliratok vannak rajta, LV táska, meg hasonlók, akkor csak hivalkodsz, és cask azért hordod, nem azért, mert a lehetőségekhez mért legjobb minőséget veszed.
Köszönöm a vélaszokat.
Műköröm: ne hegyes oriásra gondoljatok hanem sima egyszerü francia
Szoli:csak hetente 1x
Hajfestés pedig sima csokibarna
Ruhák:van pár LV cuccom Gucci meg ilyenek de nem nagyon hangoztatom hogy márkásak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!