Korai 14 évesen?
Nem,nem az.Nekem is akkor lett kb véve,pedig pici melleim vannak a mai napig.
Hát..kínaiban két választásod van..merevítő nélküli, pamut,de push upos,bugyi nélküli az olyan 600,vagy bugyis,merevítős,push upos (tehát a hagyományos) olyan 1100 környéke,de azok olyan selyem anyagúak főként,vagyis annak utánzatai.
Kis mellekre ajánlják a push upot,de azért 14 évesen,csak csínján vele:)
Köszi. :)
Nem is akarok mű melleket..az nem én lennék. :)
Csak,hogy legyen valamivel nagyobb,meg az osztályban a fiúk mindig locsolgatják egymást,és ha véletlenül engem is lelocsolnának,akkor átlátszódna,és az ciki lenne.
Plusz már mindenki hord az osztályból,még az is akinek még semmi sincs.
Csak Nem tudom,hogy kínaiban található-e kis méret,de holnap elmegyek megnézni. :)
Ez alapján 65A a mérted,ám kínaiban én még sosem láttam olyat..de egy próbát megér,nézz a gyerek osztályon is szét,ott is vannak már ilyen push upos,de kisebb méretek.
2000 FT biztos elég lesz,de lehet, hogy ilyen kis méretet nem fogsz találni.Akkor próbálkozz melltartó helyett úgymond "toppokkal"(nem tudom mi a hivatalos neve),aztán majd később melltartó.
Itt van róla egy kép(ez van kis méretben is)
Szerintem nézd meg a kínaikba, ott a legolcsóbb. Nekem a legelső melltartóm ilyesmi volt, csak sima, egyszínű: [link]
szerintem nagyon jó, mert nincs benne merevítő ami nyomjon, és elég kis méretekben is kapható. (ilyet még annó a kínaiban vettem kb 1000ft-ért) Mostanában viszont láttam a Tesco-ban F&F márkájú melltartóból is kssebb méretűeket, és nincs benne óriási szivacs sem. Ezek már kicsit drágábban 2ezer ft körül vannak, de sokkal jobb minőségűek, mint a kínai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!