Szerintetek 15 évesen korai tetováltatni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 4. 19:30
1/9 anonim válasza:
Ez attól függ milyen mekkora hova akarod és milyen mintát. Ha nem túl nagy és el lehet takarni akk lehet. Bár úgy kell dönteni hogy 50 éves korodban is még normálisan nézzen ki, mert leszedni nem igazán olcsó mulatság.
2/9 A kérdező kommentje:
a csuklómra lenne és ne lenne nagy
2010. jan. 4. 19:35
3/9 anonim válasza:
Akkor szerintem nem korai :D csak ne bánd meg a mintát.
4/9 anonim válasza:
Sztem semmi gond vele de gondolod át mert lehet h most még tetszik és sokáig tetszeni is fog de képzeld el h 30-40 évesen is ott van ás ott is lesz ! Gondold át
:D
14/L
N.
6/9 anonim válasza:
Szerintem csináltathatsz csak jól gondod meg hova és miet!
7/9 anonim válasza:
Ez amúgy mit jelent,vagy mit ábrázol?
8/9 anonim válasza:
Szerintem nem korai, viszont nekem a minta nem tetszik, de ha neked tetszik és megis engedik, akkor nyert ügyed van. :)
9/9 anonim válasza:
háát, szerintem nagyon korai! 15 évesen én még azt sem tudtam eldönteni mit vegyek fel reggel a suliba, nemhogy magamra varrassak valamit ami tééényleg az életem végéig ott lesz. hiába szép, meg hiába tetszik a barátaidnak, nem tudhatod hova sodor az élet, úgértem, hogy mondjuk én pincér vagyok egy 5 csillagos szállodában, baromira nem illene acsuklómra mondjuk még egy pillangó sem. várj még a tetoválással!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!