Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Korai 12 évesen leborotválni...

Korai 12 évesen leborotválni a lábamat?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 14:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem felesleges, de ha nagyon zavar, nyugodtan. Én 14 évesen kezdtem, de volt olyan barátnőm, aki hamarabb, mert nagyon szőrösödött.

Csak arra gondolj, hogy állítólag a borotvától megerősödik a szőr (bár most azt olvastam, hogy csak úgy látszik), szóval lehet, hogy egyre gyakrabban kell majd.

Gondolom most még nem nagyon mutogatod a lábad, mert elég hideg van, de ha akarod, most van legalább időd próbálkozni.

Egyébként szerintem (sajnos) a mai világban már egyáltalán nem korai.

2010. ápr. 13. 14:26
 2/24 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem igen! Legalábbis mindennaposan igen. Egy-egy alkalomra, vagy strandra esetleg elmegy, különben még nem látom értelmét. Hacsak nem fekete-vastag a szőr :)
2010. ápr. 13. 14:27
 3/24 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Hát..igazából csak azért akarom mert tesin rövid gatyában kell lennünk...

4/24 anonim ***** válasza:
39%
Igen. Ne tedd. Gyerek vagy még hozzá.
 5/24 anonim ***** válasza:
78%

igen!

de ha nagyon zavar ha hosszú fekete szőreid vannak akkor kérd meg anyukádat hogy vigyen el a kozmetikushoz és ott legyantázza...lehet hogy jobban fog fájni(amúgy is a szépségért meg kell szenvedni) de nem 2 napra rá jön vissza hanem 2 hétig szinte sima marad :D

2010. ápr. 13. 14:28
 6/24 anonim ***** válasza:

Na és ki nézi? Egyik is gyerek, másik is gyerek. A tanár meg nem foglalkozik veled, nem néz rád nőként (mivel nem is vagy az), akkor meg?

A szőrtelenítés eredeti jelentősége a szexuális figyelemfelhívás, és így teljesen egyértelmű, hogy gyerekeknél felesleges és nevetséges.

2010. ápr. 13. 14:29
 7/24 anonim ***** válasza:
szerintem meg jól tetted, mert az a fontos mások mit gondolnak rólad, hanem hogy te jól érzed-e magad. Ha neked így tetszik, akkor leborotválod. Nem fog megerősödni tőle, mert ez csak egy h*lye tévhit.
2010. ápr. 13. 14:32
 8/24 anonim ***** válasza:

én is akkor kezdem de nekem nem nőtt visza 2 nap alatt és hülyeség hogy megerősödik tőle a szőr szóval sztem borotválhatod

16/L

2010. ápr. 13. 14:35
 9/24 A kérdező kommentje:

Oksa! Köszi a válaszokat!

De egyébként nekem szinte minden oszttársam borotválja a lábát(lányok)

2010. ápr. 13. 14:37
 10/24 anonim ***** válasza:
Én akkor még nem foglalkoztam ilyesmivel, igaz, nem is volt nagyon feltűnően szőrös a lábam, nem volt ebből gondom. Akik akkor 12 évesen próbálkoztak, azokat a kozmetikus elküldte, hogy még ne. Nem tudom, ma is így megy-e. Ha sötétek is a lábszőreid, nem lehetsz inkább hosszú nadrágban tesiórán? Sztem még mindig jobb,mint ennyi idősen ilyennel foglalkozni.
2010. ápr. 13. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!