Korai 12 évesen leborotválni a lábamat?
Szerintem felesleges, de ha nagyon zavar, nyugodtan. Én 14 évesen kezdtem, de volt olyan barátnőm, aki hamarabb, mert nagyon szőrösödött.
Csak arra gondolj, hogy állítólag a borotvától megerősödik a szőr (bár most azt olvastam, hogy csak úgy látszik), szóval lehet, hogy egyre gyakrabban kell majd.
Gondolom most még nem nagyon mutogatod a lábad, mert elég hideg van, de ha akarod, most van legalább időd próbálkozni.
Egyébként szerintem (sajnos) a mai világban már egyáltalán nem korai.
Köszi a választ!
Hát..igazából csak azért akarom mert tesin rövid gatyában kell lennünk...
igen!
de ha nagyon zavar ha hosszú fekete szőreid vannak akkor kérd meg anyukádat hogy vigyen el a kozmetikushoz és ott legyantázza...lehet hogy jobban fog fájni(amúgy is a szépségért meg kell szenvedni) de nem 2 napra rá jön vissza hanem 2 hétig szinte sima marad :D
Na és ki nézi? Egyik is gyerek, másik is gyerek. A tanár meg nem foglalkozik veled, nem néz rád nőként (mivel nem is vagy az), akkor meg?
A szőrtelenítés eredeti jelentősége a szexuális figyelemfelhívás, és így teljesen egyértelmű, hogy gyerekeknél felesleges és nevetséges.
én is akkor kezdem de nekem nem nőtt visza 2 nap alatt és hülyeség hogy megerősödik tőle a szőr szóval sztem borotválhatod
16/L
Oksa! Köszi a válaszokat!
De egyébként nekem szinte minden oszttársam borotválja a lábát(lányok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!