Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Korai 12 évesen leborotválni...

Korai 12 évesen leborotválni a lábamat?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 14:19
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Hátt én 14 évesen kezdtem, mert addíg még nem zavart meg még nem is azt nézték, dema már elég furin nézne rám valaki ha szőrös lenne a lábam. Epilálni meg nem tudom mert iszonyatosan gyenge vagyok és fáj. Sztem kezdd el nyugodtan. Bár akkor télleg min.2 naponta borotválni kell. Én 2-3 naponta szoktam ;)
2010. ápr. 15. 22:46
 22/24 anonim válasza:
szia!én 14 évesen borotváltam le először, mert láttam, hogy a többieknek már mind le van...de utólag rájöttem, hogy hülyeség volt, mert állandóan azzal kellett foglalkozni.Szerintem ne borotváld le, de ha mindenképpen le szeretnéd szedni, akkro epilátorral vagy gyantával, de ne borotvával!
2010. ápr. 20. 07:27
 23/24 anonim ***** válasza:

A borotválás nem tart sokáig, a gyantázás már igen, de mindkettő felesleges neked szerintem. Mivel lány vagy (gondolom én) a szőröd gyenge és teljesen halovány is. Egyáltalán nem látszik. Ráérsz majd később ezzel szenvedni, de ha akarod, csinálhatod, végülis bajod nem lesz tőle.

Én abban sem hiszek, hogy a szőr megerősödik tőle, elvégre az egy élettelen szaru fajta. Honnan tudná hogy milyen hosszú, vagy hogy el van-e vágva. :)

2010. ápr. 21. 00:10
 24/24 anonim ***** válasza:

én is 12 voltam mikor elkezdtem gyantázni... mert nálunk mindenki csupasz.

és a fiuk is megnézik és cikiztek vele már 6. osztály elején is

de ahogy gondolod... ha zavar akkor igen vagy ha cikiznek miatta. de ha nem, akkor hagyd csak

14/L

2010. júl. 27. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!