Korai 12 évesen leborotválni a lábamat?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 14:19
11/24 anonim válasza:
Nem tudom, én 14 vagyok, és nem borotválom. Nem nagyon hordok rövid gatyát, úgyhogy nekem tök 8. 12 évesen meg nem is gondoltam rá, hogy kéne.
Ez te vagy, azt csinálsz amit akarsz, de szerintem még korai.
13/24 anonim válasza:
Én 13 vagyok és én is most akarom elkezdeni szentem nyugodtan tudom milyen szar érzés hogy tesin mindenkinek csupasz a lába én meg ott takargatom. csak elöbb anyuddal beszélgess hogy megengedi-e vagy vesz e neked epilátort mert az ugy az igazi
14/24 anonim válasza:
Szerintem igen! én 13 évesen kezdtem el, ha jól emlékszem, de nem bántam meg. Én tesi óra miatt nem tettem volna, csak annyi a különbség, hogy nekem fellépéseim vannak (tánc) és ott elég nagy kritikákat kaptunk. :)
15/24 A kérdező kommentje:
én is járok táncra.
:))
am köszi a válaszokat!
2010. ápr. 14. 13:17
16/24 anonim válasza:
inkább epilláld vagy gyantáztasd le.
17/24 anonim válasza:
Nekem 12 évesen már olyan szőrös volt a lábam mint egy férfinak. Kénytelen voltam borotválni, mert vállalhatatlan volt. Ma már epilálom, sokkal tartósabb. Bár először majd összepisiltem magam a fájdalomtól... :)
18/24 anonim válasza:
szőrtelenítsd nyugodtan :) lehet, hogy érdemesebb lenne valami mással kezdeni nem a borotvával, de ha más nincs akkor az is megteszi =) én teljesen megértelek, tudom milyen érzés... pláne ha vastag és fekete a szőröd akkor meg főleg :D
19/24 anonim válasza:
Én 13 vagyok, most akarom elkezdeni majd borotválni nyárra, mert nálunk lehet hosszúnadragbán tornázni, csak anyámékat még fűzni kell, mert mikor még ők ennyi idősek voltak, akkor ez nem volt divat :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!