Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tüntessem el a nemkívánt szőrszálakat a HASAMRÓL?
19 éves lány vagyok, és tudom, baromi undorító, de a köldököm alatti csíkban (ahogy ált a pasiknak), ott nekem is szőrös valamennyire... anno nem volt vészes a helyzet, de én hülye elkezdtem borotválni, amitől erősebb lett. szoktam szedni szemöldökcsipesszel is, de az sem hosszútávú megoldás. illetve hasonlóan kellemetlen, hogy az állam kétoldalán kb 1x1 cm helyen szednem kell a "szakállamat" is.
úgy összességében is elég szőrös vagyok, borotválom a kezemet, lábamat is (naponta).
hogyan orvosolhatnám hosszútávon vagy akár véglegesen ezeket a problémákat? a hasam miatt pl nem merek bikinit felvenni, mert a borotvától piros pöttyős vagyok abban a sávban. az arcomon is elég kellemetlen, mert minden áldott reggel ki kell szednem az újabb szőrszálakat, nehogy a barátom meglássa... annyira fárasztó már, hogy ezekkel mindig baj van, az önbizalmamat is a béka feneke alá nyomja... undorodok magamtól, ront a szexuális életünkön is..
mit tegyek? hova forduljak?
légyszi ilyeneket ne írjatok, hogy "gyantázd" meg "epiláld" vagy "menj kozmetikushoz" és hasonlók, mert az nálam NEM megoldás. próbáltam, de nem vált be...
A gyantázásnál/epilálásnál jobb tanács nem nagyon van. Igazából mindenkinek szőrös, csak valakinek világosabbak, alig láthatóak, valakinek sötétebbek a szőrszálak.
Hallottam olyat, hogy valaki valami szőkítőporral vagy mivel beszórta, hát nem tudom, ez már érdekes.
sztk-s úton el lehet menni orvoshoz? mert privát dokira egyelőre nincs anyagi keretem. illetve a doki nem hormonális megoldást nyújtana? arról azt hallottam, későbbiekben gyerekvállalásnál gondot okozhat.
a végleges szőrtelenítés úgy tudom elég drága.
a gyantázás, az ritkítja
amúgy orvoshoz elmész, a hormonrendszert megnézik, (pajzsmirigy,)
hidrogén peroxidot szoktak szőkítésre használni, de ez nem nyerő N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!