Szülés utáni csíkokat hogy tüntessem el a hasamról?
Figyelt kérdés
Két éve szültem császárral. Ott a heg, ami alapból elég látványos, arra majd szeretnék tetoválást viszont a hasamon is vannak a bőr megnyúlása miatt csíkok, főleg a köldökömnél. Edzek, hogy ne legyen olyan, már nagyon durván kockás a hasam, de a csíkok megmaradtak. Mit csináljak, hogy eltűnjenek? A fenekemet mivel tudom nagyon izmossá tenni?2013. szept. 19. 20:14
1/7 anonim válasza:
Semmit,nem fog eltűnni. Ez olyan,mint egy sebhely,csak halványul.
3/7 anonim válasza:
Barátkozz meg velük, meg eltűnni teljesen soha nem fognak!
4/7 anonim válasza:
Soha nem fog eltűnni, csak kifehéredik a helye.
Én poénosan fogom fel, mást nem tudok tenni.
azt szoktam mondani, hogy nekem van a legcsíkosabb hátsóm a világon, tigrisbőr fenekem van :)
5/7 anonim válasza:
Sehogy. A csíkok kötőszöveti gyengeség miatt alakultak ki, esetleg valamennyit lehet rajta halványítani méregdrága krémekkel, vagy az idő segít majd. De nem fognak eltűnni.
6/7 A kérdező kommentje:
Hát ez remek. Bármilyen műtétet tudtok javasolni?
2013. szept. 20. 11:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!