Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk nektek bejönnek az ilyen...

Fiúk nektek bejönnek az ilyen lányok? Lányoknak mi a véleménye erről a kinézetről? Mi róla az első gondolatotok? (kép lent)

Figyelt kérdés

[link]

bocsi a sok kérdésért!!^^

2014. febr. 6. 17:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ugyanolyan, mint az összes többi buta liba, csak varrva van, úúúú mindjárt s*ggrevágom magam tőle - NEM...

Ugyanolyan tucatgyártmány, mint a mai fiatalok nagy része, csak éppen egy másik (kevésbé elterjedt) szubkultúrához tartozik...ennyi...

Egyébként nekem is van piercingem, szóval szerintem a piercing/tetkó nem elítélendő, de ebben a csajban semmi egyediség nincs így ránézésre...

2014. júl. 1. 22:59
 22/22 anonim ***** válasza:
Plázapcsa kinézetű, öntelt, gyerekes kiscsaj. Irtózom az ilyentől. Nekem NŐ kell, nem egy feltűnési viszketegségtől szenvedő idétlen liba.
2014. júl. 2. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!