Fiúk nektek bejönnek az ilyen lányok? Lányoknak mi a véleménye erről a kinézetről? Mi róla az első gondolatotok? (kép lent)
2014. febr. 6. 17:32
12/22 anonim válasza:
A csaj alapvetően helyes lenne, de a stílusa nem tetszik. Ez amúgy a Pin Up nevű stílusirányzat. Nem jön be, ahogy egyéb szélsőséges divatirányzatok sem.
13/22 anonim válasza:
Egek! A pin up még véletlenül sem ez!
14/22 anonim válasza:
nekem bejönnek az ilyen kinézetű csajok, de ez egy pózer magamutogató unszimpi pi..csa
16/22 anonim válasza:
Az alap az jó, de az a szemöldök, és az a köröm sem tetszik :/ Meg a haja is úgy néz ki mintha le lenne nőve. Tetkó mind1, nem zavar...egészségére, viselje boldogan.
17/22 anonim válasza:
Nagyon szép lány.Csak megvan a magas stílusa!.:) Kinek mi tetszik!:) Valakinek bejön, valakinek nem!.:) Én lány vagyok, és a tetováláson kívül, szívesen elfogadnám ezt a külsőt!.:)
18/22 anonim válasza:
Tudom,hogy már régebbi a kérdése de..
Láttam,hogy valaki azt írta,hogy 70 évesen,hogy fog kinézni a tetkó.
70 évesen nem mindegy lesz?!
Már akkora a ráncos,nyúzott bőrön semmit sem fog rontani a tetoválás.
De,hogy válaszoljak a kérdésre is.
Szerintem nagyon szép,de manapság már rengeteg ilyen kinézetű lány van.:)
19/22 anonim válasza:
Gyönyörű lány!
Szeretném ha ilyen stílusom lenne! (A tetkót leszámítva.)
De a smink, a piercing, a haja és a körmei tökéletesek.
16L
20/22 anonim válasza:
Szemöldöke legyen természetes.Amúgy lány vagyok de szerintem igenis szép:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!