Mi lenne az első gondolatotok, ha meglátnátok egy kopasz nőt?
Figyelt kérdés
Vagy egy félkopaszt? Hogy a fejének csak az egyik felén van haj, esetleg csak a tetején, oldalt kopaszon?2013. febr. 2. 14:21
1/9 A kérdező kommentje:
Hopp, kategóriát tévesztettem.
2013. febr. 2. 14:21
2/9 anonim válasza:
Ha kopasz és sima, akkor az, hogy rákos, ha meg látszik, hogy divatból kopasz, akkor azt, hogy bevállalós, de nem ítélném el vagy ilyesmi ha erre gondolsz.
3/9 A kérdező kommentje:
Ilyesmire gondolok, igen, köszönöm a válaszod. Közvélemény kutatást tartok.
2013. febr. 2. 14:24
4/9 anonim válasza:
Ha full kopasz én azt hogy leukémiás
5/9 anonim válasza:
Rákos, és a kemoterápiától kihullott a haja.
6/9 anonim válasza:
Nekem is a betegség.
De különben ha a stílusa miatt tenné,akkor sem ítélném el,elvégre is semmi közöm hozzá...
7/9 anonim válasza:
Ha látszik, hogy sovány, és beteges a külseje, természetesen, hogy beteg. Viszont ha tetoválás, piercing vagy hasonló feltűnő dolgok vannak rajta azt hinném ilyen a stílusa :)
9/9 anonim válasza:
Szerintem a teljesen kopaszra nyírt haj (divatból) bevállalós. De stílus is kell hozzá - vagány ruhák smink, stb. - ha egy kopasz fejhez átlagos, hétköznapi kinézet társul, az inkább néz ki rákosnak, betegnek, mint divatosnak.
A "félig" kopasz (egyik oldalon hosszú, másik oldalon aláborotvált) haj pedig egyenesen ocsmány, szerintem!
Az ilyen csajokról mindig az jut eszembe, hogy olyanok, mintha agyműtétjük lett volna - mellesleg némelyikükre rá is férne...
De ha punk vagy, akkor bármi belefér!! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!