Fiúk nektek bejönnek az ilyen lányok? Lányoknak mi a véleménye erről a kinézetről? Mi róla az első gondolatotok? (kép lent)
2014. febr. 6. 17:32
1/22 anonim válasza:
Nem jön be.
Ijesztő.
Feltűnési viszketegségben szenvedő buta liba.
3/22 anonim válasza:
Szép lenne,orrpiercing és tetkó nélkül.
4/22 anonim válasza:
Szerintem ő egy gyönyörű lány.Csak annyit kéne változtatnia hogy nincs tetkó piercing.A tetkó azért mert 70 évesen hogy fog vele kinézni, a piercing ugyanez(-//-). :)Az az első gondolatom hogy valakinek (akit most szeret) meg akar felelni,de ezt meg fogja bánni a jövőben!
5/22 anonim válasza:
Szerintem szép, az a tetkó mondjuk kicsit sok egy nőnek, de azért nem gáz szerintem. A szemöldöke sokkal nagyobb gáz:D
6/22 anonim válasza:
a szemöldök elég gáz és a tetkó se menő :D 18L
7/22 anonim válasza:
színesben jobb: [link]
Szerintem nagyon szép lány és bárcsak így néznék ki:)
Láttam már róla nagyon sok képet amin csak mosolyog és kivan engedve a haja is (de ez is jó)
DE TÉNYLEG AJJ annyira tetszik a haja és a szemöldöke is:D Csak a tetkoja nemtudom..az is jó csak tul nagy. A lényeg , hogy én örülnék ha igy néznék ki:DDDD
8/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Gyerekes, nagyképű, önfejű egoistának tűnik.:s 17/f
10/22 anonim válasza:
Bár ilyen csajból lenne több, az az első gondolatom hogy szét smárolnám a száját, full erotika
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!