Tegyük fel, hogy 20-25 évre börtönbe kerülnétek. Mi lenne az első gondolatotok? Mit éreznétek?
Figyelt kérdés
Most ne gyertek azzal, hogy ti soha nem mennétek börtönbe! Aki nem tud a kérdésre válaszolni az tartsa meg a véleményét!2013. nov. 22. 12:23
1/25 anonim válasza:
Gondolom megbánást éreznék, amiért olyan rosszat tettem, hogy ezt a büntetést érdemlem.
2/25 anonim válasza:
Az, hogy mit éreznék nagyban függ attól, hogy mit követtem el, én követtem-e el, és ennyit érdemlek-e. Azon gondolkoznék, hogy mi lesz így a párommal, szüleimmel, hogyan tovább?
3/25 anonim válasza:
Az első gondolatom az lenne, hogy mi lesz így a fiammal? Ki és hogyan fogja felnevelni? Milyen élete lesz? Minden, ami vele kapcsolatos.
4/25 anonim válasza:
Az attól függ.
Ha bűnös vagyok, akkor nem érhet váratlanul.
Ha ártatlan vagyok, akkor biztos összeomlanék.
5/25 anonim válasza:
Egyszemélyes cellát kérek, papírt, tollat. Végre leírhatom azokat gondolataimat, melyeket régóta szeretnék...
6/25 anonim válasza:
Az, hogy mit éreznék nagyban függene attól, hogy miért kell ülnöm, jogos-e a 20 év börtön, én követtem-e el egyáltalán stb. De arra gondolnék, hogy mi lesz a párommal, szüleimmel, és arra, hogy nagyon csalódottak, vajon hogyan fog alakulni a kapcsolatunk ezután. A párom vajon kitart-e mellettem, én elvárhatom-e, hogy kitartson mellettem, ilyesmik...
7/25 anonim válasza:
#2-es és #6-os is én voltam, csak előbb elküldte valamiért..bocsi. :/
9/25 anonim válasza:
Hogyan bírom majd a szűk cellát meg a tömeget.
10/25 anonim válasza:
Azt ,hogy vége az életemnek ... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!