Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tegyük fel, hogy 20-25 évre...

Tegyük fel, hogy 20-25 évre börtönbe kerülnétek. Mi lenne az első gondolatotok? Mit éreznétek?

Figyelt kérdés
Most ne gyertek azzal, hogy ti soha nem mennétek börtönbe! Aki nem tud a kérdésre válaszolni az tartsa meg a véleményét!
2013. nov. 22. 12:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Hogy fogom túlélni? Hogy fogok beilleszkedni? Vége az életemnek? Lehet-e még életem 25 év után? Nagyon hosszú, sose fog eltelni.
2013. nov. 22. 12:36
 12/25 A kérdező kommentje:
#11/11. Èn is pont ezekre gondolnék először, 20-25 évet még kimondani is sok nemhogy börtönben leélni. Abban reménykednék, hogy talán jó magaviselet miatt kedvezménnyel szabadulhatok.
2013. nov. 22. 12:40
 13/25 anonim ***** válasza:

Ez bőven az a szint, ahol gyorsan meg akarok halni. Szeretem a minél nagyobb szabadságot, az, hogy ne mászkáljak el, az elképzelhetetlen. Már azt is pokoli nehezen bírnám, hogy ne motorozzak még csak évi párezer km-t se... Nem.

Durva sokkot kapnék és meg akarnék halni, hiába kapnék bármilyen körülményeket, nekem az nagyon kevés lenne.

2013. nov. 22. 12:43
 14/25 anonim ***** válasza:
Mi lenne az első gondolatom? Hogy fogom kibírni azt az időt egy szűk cellában és kitudja milyen cella társakkal leszek összezárva. És, hogy milyen lesz az életem a párom nélkül, 3 nap is a világ vége ha külön vagyok tőle akkor meg... meg, hogy egyáltalán megvár-e, persze attól függ mit követtem volna el.
2013. nov. 22. 12:46
 15/25 anonim ***** válasza:

Én lehet öngyilkos lennék és ez nem vicc. 25 év alatt elmegy az életem nagy része, még ha végig is csinálnám szerintem roncsként jönnék ki, munkám úgyse lenne mert nem adnának. Nyugdíjam se (vagy nem tudom nem értek hozzá).

Gyerekem sose lenne, magányosan élném le a maradék életem a szép lassan elsorvadó méhemmel.

Mondom ez nem élet, inkább a halál.

2013. nov. 22. 13:24
 16/25 anonim válasza:
Valószinüleg egy ember járna a fejemben és tettetném a jó magaviseletű figurát az enyhitésért. A gondolataim arra korlátozódnának hogy mi lenne azzal az egy emberrel akiért bármit megtennék.
2013. nov. 22. 13:54
 17/25 anonim ***** válasza:
"végre hazakerülök"
2013. nov. 22. 13:59
 18/25 anonim ***** válasza:
15: én elvennélek, és akkor lehetne hitvesi látogatás :)
2013. nov. 22. 14:00
 19/25 anonim ***** válasza:

Azért ez nem hipphopp történik, aki bötrönbe megy, pontosan tudja, mit követett el, elég hosszú idő, mire ilyen ítélet születik.

Ezért ha kiderülne, mennem kell, már épp elég időm lett volna agyalni rajta, hogy hát, elszúrtad, lebuktál, így jártál.

2013. nov. 22. 14:17
 20/25 A kérdező kommentje:
De honnan tudnád előre, hogy ennyi évet fogsz kapni?
2013. nov. 22. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!